Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Tavaszi videójáték-megjelenések

1166
Ahogy a december egyre inkább a végéhez közeledik, úgy válik egyre gyakoribb beszédtémává a tavasz és a videójáték-megjelenések kérdése: most következő hírünkben összefoglaljuk a mostanában kiderült új megjelenési dátumokat, már ami a tavaszra várt, vagy tavaszra került játékokat illeti.


Játékok, amelyek biztosan megjelennek: Aaron Greenberg az Xbox 360 első félévre vonatkozó játékmegjelenéseinél említett két videójátékot, amelynek egyelőre bizonytalan volt a megjelenése. Májusig bezáróan megjelenik tehát a Crackdown 2 és az Alan Wake is. A Crackdown 2 a népszerű szuperképességekkel operáló sandbox játék, amelynek megjelenési dátuma még nem volt biztos, míg az Alan Wake a Max Payne készítőinek, a Remedy-nek régóta készülő játéka, amely sok-sok csúszás után kapta meg végül a tavaszi dátumot.

Multiplatform fronton pedig a Super Street Fighter IV megjelenéséről vannak információink: a normális Street Fighter IV nyolc-tíz új karakterrel, új pályákkal, új mozdulatokkal és új online opciókkal kibővített változata 2010 tavaszán fog megjelenni - hónapra és napra pontos megjelenési dátum persze még nincs.

 A Sony egyetlen "csúszással" készült: a Gran Turismo régóta várt ötödik része leghamarabb 2010 júniusában kerülhet az európai boltok polcaira - a tavaszi szezon legnagyobb megjelenése így a PlayStation 3-exkluzív játékok között a God Of War 3 lesz.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-12-21 16:48:34
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére