Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Microsoft gyártású Xbox 360 és PC kontroller érkezett!

2359
A mai naptól kapható üzletünkben 10990 forintos áron a Microsoft által gyártott, a konzoljátékosok körében igen gyorsan hatalmas népszerűségre szert tett Xbox 360 / PC Wireless kontroller. Az eredetileg Xbox 360-on debütált, az első Xbox irányító stílusát hatalmas mértékben finomító, újragondoló kontroller bizony sokaknak remek alternatívát ajánlott a konzolo fps-ek (belső nézetes lövöldözős játékok) irányításához, a vezetékes darabot pedig az USB-s kapcsolat segítségével eddig is lehetett a Windows XP és annál frissebb operációs rendszerekkel egy automatikus frissítés után használni a kontrollert támogató játékokkal.

A most bemutatkozó Xbox 360 / PC kontroller egy rendkívül hasznos csomag tagja, hiszen egyszerre kapható a vezetéknélküli kontroller (előnyeit talán nem is kell bizonygatni: a zsinór nélküli irányítás biztonságosabb, kényelmesebb, kötöttségek nélküli), és a Wireless Reciever is, amelyet pc-n egyik szabad USB portjába behelyezve a számítógéppel is használhatóvá válik a vezetéknélüli Microsoft kontroller. A természetesen az Xbox 360-al is kompatibilis irányító a konzolon nem igényel külön recievert, ott elég magát az eszközt a jól megszokott szinkronizálás gombok lenyomásával az Xbox 360-unkra hangolni.

A kontroller tehát két eszközön is használható, Xbox 360-on mindenhez, PC-n pedig leginkább az akciójátékok (Devil May Cry 4, Lost Planet, Resident Evil 5, stb), a verekedős játékok (Street Fighter IV, régebbi játékok) és a platformjátékok lesznek jóval finomabban, könyebben és természetesebben irányíthatóak, mint az egér + billentyűzet páros használatával. A termék adatlapját itt találhatják, megrendelni szintén itt lehet az interneten keresztül, vagy személyes átvétellel üzletünkben, ára pedig 10,900 forint.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-02-18 13:20:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére