Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Just Cause 2 előzetes, előrendelési akció

1161

Ez a videójáték- generáció nem ritkán a legnagyobb, a legzajosabb sikerekről szól - azokat látni ugyanis a legegyértelműbben. Akadnak azonban olyan játékok, amelyek bár nem rengették meg a világot megjelenésükkor, azért mégis sikerült nekik rajongótáborra, hűséges vásárlókra szert tenni, és még játékmenet szempontjából is tudtak újat mutatni az éppen piacon lévő riválisokhoz képest. A Just Cause pontosan ilyen játék volt: ebben a generációban jelent meg, az Xbox 360-as és PlayStation 3-as GTA IV előtt hosszú évekkel , és meglepően izgalmas akciót és hatalmas terepeket tudott felmutatni abban a korszakban, amikor a lehetőségeket még nem volt olyan könnyű kiaknázni, mint manapság... a folytatás elkerülhetetlen volt.


A Just Cause 2 az elődje által kitaposott úton halad, már ami a sztorit illeti: Rico Rodriguez újabb gonosz diktátor ellen indul a saját módszereivel, ezúttal pedig a dél-ázsiai Panau (képzeletbeli) szigetén kell egy városban a legalsó, a legkevésbé fontos pozícióból odáig eljutni ,hogy célunkat elérhessük. A Just Cause egy, a katonai "sandbox" stílusú játékoknak megfelelően a küldetéseken keresztül vezeti előre a sztorit, a küldetések megoldása között pedig nagyjából szabadon bóklászhatunk, üzletelhetünk, felfedezhetjük ezt a képzeletbeli szigetet a legutolsó kövecskéig. És mégis milyen küldetésekről van szó? A klasszikus katonai dolgokra kell gondolni: behatolás, túszejtés, túszmentés, terroristák/bűnözők megfékezése, vagy éppen csempészet - minden, amivel a képzeletbeli ranglétrán egyre feljebb és feljebb emelkedhetünk. Rodriguez ezúttal az Ügynökség segítsége nélkül kell boldoguljon, így a fegyverek arzenálja kezdetben kimerül azokban az eszközökben, amit a legyőzzött ellenfelektől tudunk elvenni - persze a későbbiekben lehetőségünk lesz a feketepiacon kínált fegyvereket is megvásárolni. A Just Cause második része minden szempontból az első továbbfejlesztett változata: az Avalanche kódnévre hallgató grafikus motor az eltelt néhány évben megannyi tuningoláson esett át, hogy még látványosabb akciót szolgáltasson - de nem ez az egyetlen változás a folytatásban.

Sokkal intelligensebb, kifinomultabb mesterséges intelligenciával találkozhatunk, az ellenfeleink kihasználják a terep adottságait, ügyesebben bújnak fedezék mögé, és hatékonyabban támadnak csoportosan - a játék nehezsége pedig a mai trendeknek megfelelően dinamikusan módosul, attól függően, hogy mennyire van könnyű dolgunk az adott küldetés teljesítésekor.
A Just Cause 2 egy igen egyedi játék volt megjelenésekor, remek ötletekkel: a folytatásban jól láthatóan igyekeztek erre fókuszálni, a hiányosságokat, döcögős részeket kijavították, a fegyverek és eszközök kezelhetősége javult, az ellenfelek okosabbak, a látvány egy kategóriát ugrott fölfelé - ha valaki szerette az első részt, akkor szinte biztos, hogy ez is nagy kedvencévé válik majd. Ezen felül pedig gyakorlatilag bárki tehet vele egy próbát, aki szereti a lövöldözést, és a sandbox stílusú, a játékost kicsit szabadabb pórázon fogó játékokat. A játékból ráadásul valamikor március első hetében demó változat is elérhető lesz PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, így mindenki, aki rendelkezik internetkapcsolattal és merevlemezzel, kipróbálhatja azt vásárlás előtt.Just Cause 2

Fejlesztő: Avalanche
Kiadó: Square Enix
Stílus: Akció
Korosztály: 15+
Multiplayer: Nincs
Játékidő: 12-18 óra
Megjelenési dátum: 2010.03.26

Adatlap, előrendelés:
Just Cause 2 - Xbox 360
Just Cause 2 - PlayStation 3


Előrendelni továbbra is érdemes nálunk, hiszen előrendelőink INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST kapnak tőlünk ajándékba - így még csak ki sem kell mozdulni otthonról, és futár viszi házhoz a kívánt játékot. A játék megjelenési dátuma március huszonhatodika, a játék pedig PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-02-26 16:49:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére