Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Bad Company 2

1076
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?


A Battlefield: Bad Company második része a DICE fejlesztése, a csapat pedig a komolyabb Battlefield játékok koncepcióját az első BC-vel alaposan felforgatta. A fejlesztőcsapat mindig is híres volt arról, hogy játékaikban nagy hangsúlyt fektetnek a multiplayerre, ez alól pedig a megannyi vezethető járművet és taktikázást használó Bad Company sem lesz kivétel. A DICE felelős ezek mellett még az FPS műfajt és a platformot keverő Mirror's EDGE elkészítéséért is.Milyen stílusú játék a Bad Company 2 és van benne multi?

A Battlefield: Bad Company 2 belsőnézetes lövöldözős játék, azok közül is az egyik legnépszerűbb sorozat, a Battlefield legújabb tagja. A Bad Company leginkább két dologról híres: az első, hogy az egyjátékos tartalom egy néhol humort is kecsegtető, izgalmas történettel bír - a másik, pedig hogy maga a játék igen tartalmas és megannyi hétre elegendő szórakozást nyújtó multiplayer található a játékban. Van tehát multi, méghozzá igen változatos játékmódokkal.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A játék várható megjelenési dátuma 2010 március ötödike (2010.03.05), a játék pedig PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg. Fontos: az Xbox 360-as online játékhoz Gold előfizetés szükségeltetik. A játék jelenleg tehát ELŐRENDELHETŐ, és mint ilyen, az előrendelőink INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST kapnak tőlünk ajándékba. Ráadásul ez a  gyűjtői kiadás, elképesztően olcsó, 10,990 forintos áron, megannyi bónusz tartalommal.

A játék adatlapját itt lehet megtalálni, megrendelni szintén erre lehet:  PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra.Kinek érdemes kipróbálni a játékot?


A Battlefield Bad Company 2 azoknak ajánlott, aki
- szereti a belsőnézetes lövöldözős játékokat
- unja már, hogy nem elég erőteljes a rombolhatóság a játékban: itt a fák és a házak is dőlnek, összeomlanak, ahogy kell
- szereti, ha a többjátékos győzelemhez össze kell dolgozni, és profin kell végrehajtani a terveket
- bírja, ha a gyakorlás helyett egy izgalmas egyjátékos kampány is megtalálható a játékbanOkés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-02-11 01:33:48
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére