Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Hétindító beérkezések, friss játékmegjelenések

905
Ahogyan a múlt héten, úgy most is folyamatosan érkeznek be az új megjelenések és a régebbi, gyakran keresett de nem ritkán hiánycikknek számító termékek is egyaránt. A mai napon is egy ilyen összefoglalóval kezdjük a hetet – a mai friss adag a God of War Collection és a Wii Fit Plus lett.

>> Megjelent a God of War Collection. A terméket múlt héten péntekre vártuk, de az időjárás miatt nem engedték leszállni a repülőgépet, amely a csomagot szállította, így a megjelenés a mai napra csúszott. Viszont mostantól lehet megvásárolni a PlayStation 3-ra átértelmezett két God of War játékot tartalmazó csomagot: szebb külalak, magasabb felbontás, hatalmas játékélmény még ma is. A játék adatlapja pedig erre található.

A Nintendo ismeretlen vizekre evezett, amikor nem is olyan régen piacra dobta a Wii Fit névre hallgató játékot, amely inkább a testsúlyszabályzásra van kihegyezve, és egy balance board névre hallgató kiegészítővel érkezett, amelyen a gyakorlatokat végezzük. A játék végül sikeresnek bizonyult, így megérkezett hozzá a Wii Fit Plus névre hallgató “folytatás” is. A játék továbbra is aktívan használja a Balance Board-ot, ami az első Wii Fit-hez érkezett, és sokkal személyre szabottabb, jobban kidolgozott feladatok várnak azokra, akik fogyni szeretnének, vagy csak tartani kívánják a formájukat. A kiegészítő adatlapját itt találhatják meg, megrendelni is itt lehet – fontos, csak a Balance Board megléte esetén rendeljük meg ezt a különálló kiegészítőt.

Persze érkeztek még hiánypótló termékek is, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. A Sony fekete ördögének nosztalgiáért nem kell a szomszédba menni: az Assassin's Creed első része, a Devil May Cry negyedik része, és a gép legsikeresebb játéka, a Metal Gear Solid 4 érkezett üzletünkbe. Az Xbox 360-as fronton pedig négy szoftver érkezett: a Red Alert harmadik része a stratégia szerelmeseinek, a Fantastic Four: Rise of Silver Surfer a szuperhősös kalandok kedvelőinek, a Prey a misztikus, elvontabb fps-ek rajongóinak, a Grid pedig az autóversenyzést szerető játékosoknak fog izgalmas és élvezetes órákat okozni. Hardverfronton érkezett az Xbox 360-at a monitorunkkal összekötő VGA kábel-ből is: ezt is sokan kérték, így végre megint megvásárolható.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-11-23 17:23:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére