Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Heti összefoglaló - előrendelések, akciók, megjelenések mostanában

1186

Nem volt unalmas az előző hét és nem lesz unalmas a most következő időszak sem: azért szépen lassan az augusztus elejére jellemző sivatag (nem volt egyetlen épkézláb új megjelenés sem) a most zajló esőzések következtében egyre inkább kezd dzsungelre hasonlítani: a Wolfenstein és az Arkham Asylum megjelenésével beindult a videójáték-ipar, és ez csak a kezdet. Videójáték-megjelenések: két fontosabb megjelenés volt az elmúlt héten, ez ugye a Wolfenstein és a Batman Arkham Asylum. Míg a Wolfenstein ügyesen töltötte be szerepét (egy nem túl ambíciózus, okkultizmust, hangulatos egyjátékos módot, és néhány hétre biztosan elegendő multiplayer-üzemmódot tartogató játékról van szó), addig bizony kiderült, hogy a Batman Arkham Asylum az év meglepetésjátéka volt. Azt már a megjelenés előtt is tudni lehetett, hogy egy nagyon komoly fejlesztésről van szó, amely akkurátusan mutatja be, milyen érzés lehet Batmannek lenni - ilyen végeredményre azonban tényleg senki sem számított. Az Arkham Asylum gyönyörűen kinéző, csodás hangulattal és hatalmas bejárható terekkel bíró játék, hosszú egyjátékos móddal, tökéletesen működő harcrendszerrel, Metal Gear Solid-ra hajazó lopakodós játékmóddal bíró anyag lett, és jelenlegi formájában mindenütt besöpörte az őt megillető kilencest, kilencven százalékot, öt csillagot. Érdemes lesz tehát ezzel a játékkal komolyabban foglalkozni akkor is, ha nem ismerjük Batman munkásságát, és nem vagyunk annyira otthon a képregényekben: az Arkham Asylum nem csak mint Batman-játék, de mint játék is NAGYON jól megállja a helyét.

Kapcsolódó termékeink:

Wolfenstein ( Xbox 360, PlayStation 3 )

Batman: Arkham Asylum ( Xbox 360, PlayStation 3 )Előrendelések, előrendelések! Előrendelni nálunk nagyon jó: ezt leginkább azért mondhatjuk, mert a kedvező ár mellett rendre ingyenesen házhoz is szállíthatjuk kérés esetén az előrendelt játékot: a most következő időszakban két fontos előrendelési akciónk fog zajlani. Az első a Colin Mcrae DIRT 2. Mit is lehetne mondani a rallisport szerelmeseinek a játékról? Megannyi különböző osztályú járgány, vad és hangulatos vidéki pályák öt kontinens különböző szakaszaival, eszméletlenül jól mutató grafika (komolyan: érdemes letölteni az ingyenes demót mind az Xbox 360, mind a PlayStation 3 tulajdonosoknak) és a rajongókat hosszú hónapokra lekötni képes kibővített többjátékos, online üzemmódok. Aki nem szereti annyira a kocsikázást (vagy legalábbis a rallit), ellenben kedveli az FPS-eket (belső nézetes lövöldék), annak most egy ténylegesen kihagyhatatlan akció következik: szeptember huszonkettedikén jön ugyanis a Halo 3 kiegészítője, az ODST. Előzetes leírásunkban szinte mindent megismerhettek a játékkal kapcsolatban, mi azért most összefoglaljuk az akció részleteit: ingyenes házhozszállítás, 9900 forintos ár, és két bónusz játék az ODST mellé (A Ninety-Nine Nights és a Kingdom Under Fire: Circle of Doom) - ennél jobb csomaggal aligha lehetne elindítani az iskolaszezont.

Kapcsolódó híreink:

Colin Mcrae DIRT2 előrendelés + előzetes

HALO 3 ODST előrendelés + előzetes

Nem maradhat hét hardveres újdonság nélkül sem, hiszen a Sony bejelentette a PlayStation 3 Slim változatát, amely nevéhez hűen kisebb, olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, és még könyebb is (bár dobálni senki nem tervezte, remélhetőleg). A Slim modell 120 gb-os merevlemezt tartalmaz és 73990 forintos áron már tőlünk is előrendelhető lesz.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-08-31 14:21:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére