Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések - Blazblue, Supcom, Prison Break!

942
Az eheti hétfő ismét a megjelenések napja lett: március utolsó napjaiban még három videójáték-megjelenésről tudunk beszámolni: akad itt sokat késett, régóta várt verekedős játék, népszerű filmsorozat-adaptáció, ahol ezúttal nem az izmainkon, hanem a gondolkodásunkon van a hangsúly - és a valós idejű stratégiai játékok szerelmesei is örömmel nyugtázhatják, hogy itt az Xbox 360-ra optimizált új Supreme Commander is.

BLAZBLUE SUPREME COMMANDER 2
A Guilty Gear sorozatot elkészítő Arc System Works ezúttal is igencsak kitett magáért, hiszen a mostanra nagyjából halottnak elkönyvelt két dimenziós verekedős játékok műfaját sikerült felráznia egy egyészen hihetetlenül kinéző, anime-stílusú játékkal. A BlazBlue leginkább azoknak lesz ott az idei kedvencek között, akik kedvelik a nagyon gyors, nagyon technikás játékmenettel rendelkező játékokat - a BlazBlue komplex rendszerével, látványos kombóival, és gyakorlatilag tökéletesre csiszolt online netkódjával igazán megmutatja, hogy mire képesek a kézzel rajzolt sprite-okkal operáló játékok... A Supreme Commander sorozat még a PC-n a kilencvenes évek végén népszerű Total Annihilation utódja: az akkoriban elképzelt dolgokat viszi tovább, tehát monumentális egységekkel, brutális akcióval, dinamikusan változható kameraállásokkal készült. A játék első része nagyon brutálisan erőforrásigényes volt, a másodikban így a grafikai fejlődés helyett sokkal optimizáltabb, a konzolokon megszokott folyamatosabb látványt kapunk, amely az irányítás szempontjából is kellemesebb, felhasználóbarátabb lett. A stratégiák kedvelőinek kötelező darab lesz ebben az rts-ben szűkös időszakban.
Adatlap, megrendelés:

BLAZBLUE - XBOX 360

BLAZLBUE - PLAYSTATION 3
Adatlap, megrendelés:

 
SUPREME COMMANDER 2 - XBOX 360

PRISON BREAK CONSPIRACY
A Prison Break: The Conspiracy a Fox néhány évvel ezelőtt indított, még Magyarországon is nagy sikereket elérő "Szökés" című filmsorozat történésein alapul. A Zootfly névre hallgató fejlesztők tudták, hogy egy ilyen párbeszédekre és a színfalak mögött zajló eseményekre alapozó sorozatból nehéz lenne egy egyszerű akciójátékot készíteni, így más módszerrel próbálkoztak, az eredmény pedig mindenképpen érdekesnek mondható. A Conspiracy főszereplője Tom Paxton, egy nyomozó, aki a Fox River State börtönbe utazik, hogy kiderítse, vajon mi lehet az oka annak, hogy Micheal ugyanabban a börtönben tartózkodik, mint testvére, Lincoln. A játék tehát az első széria történéseivel párhuzamosan játszódik, nekünk pedig az akcióelemek mellett nem ritkán gondolkodni is kell majd, ha tovább akarunk jutni. Érdekes, angoltudást igénylő játék, a sorozat rajongóinak.
Adatlap, megrendelés:

PRISON BREAK CONSPIRACY - XBOX 360
PRISON BREAK CONSPIRACY - PLAYSTATION


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-03-29 13:47:05
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére