Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Decemberi akciók - második felvonás!

888
Nincs ünneplés akciós ajánlatok nélkül: a Konzolok szervizében az elkövetkező négy hétben rendre más és más játékokat kínálunk majd a megszokottnál még alacsonyabb áron. Természetesen a készlet nem korlátlan, így érdemes lesz minden hét elején átnézni az éppen aktuális akciókat, ajánlatokat. A játékok közül pedig igyekeztünk egyenlő arányban az Xbox 360 és a PlayStation 3 tulajdonosoknak is kedvezni - mindkét gépre lesz minden héten akciós játék . Nézzük a második adagot: az akciós árak tehát december hetedikétől december tizenharmadikáig élnek.
 
Batman: Arkham Asylum

Kiadó: Eidos
Korosztály: 16+
Stílus: Akció-kaland
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 9,990 Ft
AKCIÓS ÁR: 8,500 Ft

MEGRENDELÉS


 
Overlord 2

Kiadó: Codemasters
Korosztály: 16+
Stílus: RTS-Akció
Géptípus: PlayStation 3

Eredeti ár: 10,000 Ft
AKCIÓS ÁR: 7,500 Ft

MEGRENDELÉS

A Batman Arkham Asylum a definitív konzolos képregény-adaptáció szeretne lenni, ennek megfelelő hozzáállással fejleszti a Rocksteady Studios. Adott az Unreal 3-as motor, egy veterán képregény-író (Paul Dini), a Wildstorm designerei - és a DC/Warner anyagi és szakmai támogatása.  Adott ugye egy beteges, sötét helyszín - a zárt elmegyógyintézet, és adott egy rakás, Batman vérére szomjazó elmbeteg ember. És vagyunk mi. Ami garantált, az az, hogy legalább annyira fogunk aggódni Batman testi és lelki épségéért, mint a sajátunkért - főleg akkor, ha éjszaka, egyedül, megfelelő hanghatások mellett játsszuk majd a játékot. A harc természetesen hangsúlyos a játékban - de fontosabb felmérni és felismerni helyzetünket, használni Batman megannyi különös eszközét, hogy annak megfelelően használjuk ki a terepet és adottságainkat. A játékban a közelharc egy leegyszerűsített rendszert használ, amiben láthatjuk az ellenfelek támadását, és egy gombnyomással reagálhatunk rá: a sikeresség kulcsa a jó ritmusérzék és a helyzetfelmérés lesz. A másik játékmód pedig a lopakodós, itt egyesével kell az adott szoba őreit eltenni láb alól, altatással vagy fojtással – Batman ugye senkit nem öl meg. Az Arkham Asylum az idei év legnagyobb meglepetéseinek egyike lett, és bárkinek nyugodt szívvel ajánlhatjuk, aki csak egy kicsit is fogékony a témára.
A számítógépes játékvilágban évtizedek óta megszokott dolog, hogy megannyi csatlós, követő irányítása a feladatunk – ezek a real-time stratégiák igazán a pc-inken érzik magukat otthon. A konzolvilágban pedig inkább az a megszokott, hogy egy jóval konkrétabb irányítással veszünk részt a játékban, vagyis egy szereplőt mozgatunk, vele harcolunk. Az Overlord széria fejlesztői azt találták ki, hogy ideje ötvözni a kettőt: főszereplőnk ezúttal egy gonosz hadúr, akinek minden lépését impek és egyéb pokolbéli teremtmények követik. A játékban a stratégia és az akció ötvözeteként különböző feladatokat kell megoldanunk, gombnyomásainkkal pedig a körülöttünk rohangáló követőknek adhatunk ki parancsokat. A játékban a feladatok megoldásához bizony gondolkodnunk is kell, így ez nyugodtan ajánlható a akciódús stratégiák rajongóinak. Az Overlord ráadásul grafikailag is ott van a szeren, fantasy stílusú kalandjában látványos háttereken mozgunk, a varázslatok animációi is remekül mutatnak, az összképen pedig csak picit tud rontani az időnkénti enyhe belassulás. Azoknak tudjuk ajánlani az Overlord második részét, akik szeretik a humortól sem mentes fantasy játékokat, és szeretnek seregeket vezetni.
 


Grand theft Auto 4


Kiadó: Take-Two
Korosztály: 18+
Stílus: Akció
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 10,490 Ft
AKCIÓS ÁR: 7.490 Ft

MEGRENDELÉS 


Operation Flashpoint:
Dragon Rising


Kiadó: Codemasters
Korosztály: 18+
Stílus: FPS
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 10,500 Ft
AKCIÓS ÁR: 9,500 Ft

MEGRENDELÉS
A Grand Theft Auto sorozat egy igazi, modern sikertörténet, egy legenda. A három dimenzió videójátékokba beszűrődése után hosszú évek teltek el, mire valaki úgy döntött: itt az ideje valódi, élő, lélegző várost alkotni, bűnbandákkal, rendőrséggel, hétköznapi emberekkel és egy főszereplővel, akit mi alakítunk: ez a GTA szelleme. A negyedik rész az első ebben a generációban, és a hihetetlenül sok mindent megjelenítő grafika mellett a modern újdonságok is bekerültek, sokat fejlődött az irányítás, az eddig nehézkes célzás, és a multiplayer üzemmódok is bemutatkoztak, sokak nagy örömére. Több hetes, kötetlen szórakozásnak néz elébe az, aki ezzel a játékkal megpróbálkozik: hatalmas élményben lesz része, az biztos. A Grand theft Auto 4 Xbox 360-as változata ráadásul időközben két letölthető tartalommal is bővült, amelyek közül mindkettő Liberty City egy teljesen új oldalát mutatja be a játékosnak. A Microsoft Pontokért megvásárolható kiegészítők egyikében egy motorosbanda kalandjait ismerhetjük meg, a másikban pedig a drogbárók harcos, hazugságokkal és háborúkkal teli életébe csöppenhetünk bele.

Az Operation Flashpoint: Dragon Rising fejlesztői úgy álltak neki a játéknak, hogy lemodelleztek egy teljes szigetet, és ezt alakították a játékban szereplő katonai összecsapás színterévé. Ha mindezekből nem derült volna ki: az Operation Flashpoint: Dragon Rising NAGY. Méretei tekintve és a célokat nézve egyaránt: a történet végigjátszása után nekiugorhatunk a játéknak akár kooperatív módban is, de a multiplayer a jól megszokott egymás elleni variációkat is tartalmazza, konzolokon 4 vs 4 játékos, és 3-3 gépi mesterséges intelligencia ugorhat egymásnak, az ekkor bejárható helyszín pedig négy négyzetkilóméteres – nyilván el akarták kerülni azt, hogy az egész szigeten menjen a bujkálás, ami jelentősen lelassítaná az akciót. A játék maga egyébként taktikai FPS a javából: a játékban nagyon minimális információt kapunk kijelzőként mutatva, a fegyverek realisztikusan viselkednek, az egész sziget bejárható, a konkrétan más Codemasters-játékokban debütáló EGO grafikus motor pedig 35 km-es látótávolságot kínál. Hetvennél is több fegyver, járműves harc, különböző bombák és gránátok mind-mind szerepelnek a játékban, így nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy a Dragon Rising egy nagyon ambíciózus, nagyon érdekes játék.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-12-07 12:42:01
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére