Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Decemberi akciók - első felvonás!

869
Nincs ünneplés akciós ajánlatok nélkül: a Konzolok szervizében az elkövetkező négy hétben rendre más és más játékokat kínálunk majd a megszokottnál még alacsonyabb áron. Természetesen a készlet nem korlátlan, így érdemes lesz minden hét elején átnézni az éppen aktuális akciókat, ajánlatokat. A játékok közül pedig igyekeztünk egyenlő arányban az Xbox 360 és a PlayStation 3 tulajdonosoknak is kedvezni - mindkét gépre lesz minden héten akciós játék . Nézzük az első adagot: az akciós árak tehát november harmincadikától december ötödikéig élnek.
 

Tekken 6


Kiadó: Namco
Korosztály: 16+
Stílus: Verekedős
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 11,500 Ft
AKCIÓS ÁR: 9,500 Ft

MEGRENDELÉS


 
Wolverine

Kiadó: Namco
Korosztály: 18+
Stílus: Verekedős
Géptípus: Xbox 360

Eredeti ár: 5,990 Ft
AKCIÓS ÁR: 4,500 Ft

MEGRENDELÉS

A Tekken sorozat eddig csak a PlayStation gépekkel rendelkező játékosok számára volt elérhető, a hatodik résszel multiplatformmá vált, így az Xbox 360 tulajdonosok is belekóstolhatnak az egyik legnépszerűbb verekedős játékba, ami jelenleg a piacon van. A Tekken 6 receptje a következő: van több mint negyven karakter, amelyek közül már csak a kedvenceink kiválasztására is igen sok idő el fog menni (minden karakter több mint száz, csak rá jellemző mozdulattal bír, a mozgások pedig a valódi harcművészetek mintájára lettek lemodellezve), ezek után pedig helyben a barátaink, online pedig bárki ellen megmérkőzhetünk. A szabályok? Legyél jobb, használd ki az ellenfél hibáit, hagyj magadon kevés támadási felületet, mozogj jól, ismerd meg az összes karakter főbb mozdulatait - ez egy virtuális sport, és mint ilyen, időtálló szórakozás. A játék online részét a napokban javították ki, így már nincs vele semmi probléma. Wolverine. A hazi X-Men képregényekben "Rozsomák", a filmekben pedig "Farkas" néven illetett szuperhős kalandjai sehol sem számítanak szokványosnak, hétköznapinak. A Rozsomák veleszületett képessége az öngyógyítás, ez pedig lehetővé tette a rajta kisérletező katonáknak, hogy egész csontvázát kicseréljék a legellenállób fémre, igazi harceszközt készítve hősünkből. Rozsomák pedig nem elégedett ezzel, sőt: Rozsomák dühös. A film ezt a különleges időszakot dolgozza fel, a játék pedig a film alapján készült el . Így már most jól tudni, hogy mire számíthatunk a játékkal kapcsolatban: nagyon ügyesen, brutálisan látványosan kivitelezett harcokra megannyi mozdulattal és kombókbe összefűzhető tamadásokkal, az Unreal 3 motort kihasználó csodaszép látványvilággal, és egy izgalmas, a filmtől függetlenül is élvezhető történettel. Rozsomák kalandjait valószínűleg sokszor feldolgozzák még, de ez a darab a jobb feldolgozások nagykönyvébe beírta magát.
 


Harry Potter és a Félvér Herceg


Kiadó: EA
Korosztály: 12+
Stílus: Kaland
Géptípus: PlayStation 3

Eredeti ár: 9,000 Ft
AKCIÓS ÁR: 7.000 Ft

MEGRENDELÉS 


Supercar Challenge


Kiadó: System 3
Korosztály: 3+
Stílus: Autóverseny
Géptípus: PlayStation 3

Eredeti ár: 10,500 Ft
AKCIÓS ÁR: 9,000 Ft

MEGRENDELÉS
A Harry Potter sorozat viszonylag korán világhírűvé vált, és ebben a mozifilmeknek és a jól időzített regényeknek egyaránt fontos szerepe volt. Az Electronic Arts lassan hetedik éve követi azt a jól bevált tendenciát, hogy minden mozifilm megjelenésére elkészítenek egy Harry Potter játékot is, az adott film történetével megfejelve. A Harry Potter and the Half-Blood Prince (a Félvér Herceg) is pontosan ilyen játék, amely a film történetének idején játszódik a legendás iskolában. Annak egész területét szinte teljesen szabadon bejárhatjuk, kommunikálhatunk más tanulókkal vagy tanárokkal, párbajozhatunk, új recepteket és varázslatokat tanulhatunk meg - egy nyitottabb, nem túl szorosan fogott játékmenetet kínáló játékról van tehát szó. Az angol nyelvismeret ajánlott a játékhoz, ennek megléte azonban garantálja, hogy mind a Harry Potter-rajongók, mind a szériát csak felszínesen ismerő játékosok jól szórakoznak majd az Electronic Arts aktuális HP-játékával. Fontos lehet megemlíteni, hogy a képi világ és a hanghatások, zenék is egyaránt a filmekből jöttek, így felismerhető minden helyszín, dallam vagy szereplő. A Ferrari Challenge címen elhíresült autóversenyzős játék utódja a népszerű autóversenyzős játék szellemiségét örökölte – ez pedig nem más, mint a hihetetlenül , elképesztően drága sportautókkal való vad, fék nélküli versenyzés. A Supercar Challenge esetében nem véletlen, hogy kikerült a játék címéből a Ferrari: ebben a játékban ugyanis lehetőségünk akad végre más autógyár szignója alatt elkészült autók sofőrülésébe pattanni – ezek között pedig persze bár továbbra is erős a Ferrari-dominanciája, azért akadnak más márkájú autók is szép számmal. A Supercar Challenge on-line és offline játékmódokat egyaránt kínál, a játékban pedig lehetőségünk van arra is, hogy kocsinkat kedvünk szerint, egyedi színekkel, matricázással és festéssel lássuk el, hogy az internetes ellenfelek egy idő után első pillantásra is felismerjenek. A játékot nyugodt szívvel lehet ajándékozni az autóversenyeket kedvelő játékosoknak, főleg annak fényében, hogy a legjobban várt cím, a Gran Turismo ötödik része majd csak valamikor jövő tavasszal fog megjelenni a boltok polcain.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-11-30 11:14:08
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére