Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Csomagkézbesítés és szervizfutár szolgálat!

80317


SZERVIZFUTÁR SZOLGÁLAT

A futárral elküldött gépek helyzetéről vagy magáról a szolgáltatásról érdeklődj a szerviz@konzolokszervize.hu címen vagy telefonon a 0630/5944034-es számon.


Géped meghibásodott, de elfoglalt vagy, nincs időd szervizbe vinni? Nem kell hónapokig nézned a porosodó masinát!


Ne TE igazodj a nyitva-tartáshoz, a Konzolok Szervize igazodik Hozzád!
Javíttatnád meghibásodott konzolod, de nincs lehetőséged szervizbe vinni? Ha elfoglalt vagy, és már torkig vagy azzal, hogy munkaidőd fedi az üzletek nyitva tartását, nem kell tovább bosszankodnod, hiszen a futár házhoz megy! Ne szemezz tovább a porosodó masinával, használd ki a lehetőséget. Többet nem jelent problémát a távolság, hiszen az ország bármely pontjáról egységáron érhető el a szolgáltatás, melynek menete a következő:1. Figyelmesen töltsd ki a megrendelő-űrlapot.

2. Ha a megrendelőlapot pontosan kitöltötted, nem kell mást tenned, mint otthon várni futárunkat, aki a megrendelés időpontjától függően, a legrövidebb időn belül felkeresi Téged. A hétfőtől csütörtökig 13:00-ig leadott megrendelések esetén másnap ott lesz nálad futárunk, hogy felvegye a meghibásodott gépet. Péntek 13:00-ig leadott megrendelés esetén a futár a hétfői nap folyamán várható, a hétvégén leadott rendeléseket pedig keddenként tudjuk teljesíteni.


3. Dobozold be a meghibásodott konzolt, ha lehet úgy béleld ki a dobozt, hogy a gép ne mozdulhasson, rázkódhasson szállítás közben. A gépre is ragassz egy papírt, írd fel neved, címed és telefonszámod, vagy e-mail címed, hogy a gépet azonosítani tudjuk a megrendeléssel. Kérjük, a dobozra írd rá a címed, valamint az üzleteink címének egyikét.


4. Ha futárunk megérkezik, a csomag átadásán kívül semmi teendőd nincsen, ugyanis az 1500 Ft-os kézbesítési díjat csak a termék visszaérkezésekor kell megtérítened. A szolgáltatás előnye, hogy a futárszolgálatot igénybe vett megrendelők gépeit gyors-szervizünk javítja, így a javítási idő akár a felére is csökkenhet. A gyors-szervizért semmilyen plusz költséget nem számítunk fel.


5. Amint elkészült a géped, értesítést küldünk, melyben informálunk a szervizköltségekről is. A gépeket javítás után természetesen leteszteljük, így az csak működőképes állapotba érkezhet vissza hozzád. Amennyiben még nem lehet előre diagnosztizálni a gép problémáját, és az csak az állapotfelmérés következtében derül ki-ha kértél állapotfelmérést, árajánlatot- email-ben tájékoztatunk a költségekről. Kérjük, mindenképpen jelezz vissza az email-ben feltüntetett módon, hogy igényt tartasz-e a szervizdíj ismeretében is a szerelésre, avagy sem.


6. Miután megjavításra került a berendezés, 1-3 munkanapon belül újra visszaérkezik otthonodba, és ismét élvezheted a játék nyújtotta örömöket.


Összegzésként tehát: töltsd ki az űrlapot, csomagold be a gépet, az anyagiakat pedig elég a visszavitelkor rendezni.

Költségek:

  • 1500 Ft-elviteli díj
  • 1500 Ft- visszaszállítási díj (összesen oda-vissza 3000 Ft)
  • standard szervizdíj
Fontos: amennyiben a meghibásodás nem valamelyik kiegészítőben (irányító, kábel, winchester, memóriakártya, tápegység, lemez) hanem a gépben észlelhető, akkor csak a gépet küldd szervizbe.
Amennyiben mégis úgy látod, hogy a hiba valamelyik kiegészítőben van. küldd be hozzánk azt is, de kérjük tüntesd fel a futár rendelő űrlapon a mellékelt tartozékok részben.

Videokábelt nem áll módunkban javítani.

Ha a gépnek a lemez lejátszásával van problémája, kérjük küldj legalább egy olyan lemezt is, amelyet nem olvas a konzol, hogy az általad tapasztalt jelenséget rekonstruálhassuk így megfelelően ki tudjuk javítani a hibát. Kérjük ezt is írd a mellékelt tartozékok rovatba.


Amennyiben a készülék javításáról ÁRAJÁNLATOT szeretnél kérni javítás előtt, bejelölheted ezt is a a megrendelőlapon. Megadhatsz pénzösszeget is amely felett árajánlatot szeretnél, így ha a javítás az összegen belül van automatikusan megjavítjuk és máris küldjük vissza a konzolt, ha azon felül akkor értesítünk. A javítás árait szerviz lapunkon megtekintheti.A szerviz-futárszolgálat a FÁMA futárszolgálat segítségével történik, amely kiváló szállítmányozási szolgáltatást nyújt.

Ennek keretében igénybe vehető:

  • Házhozszállítás minden címre
  • Országosan 1-3 munkanap kézbesítési idő
  • Fuvarozási biztosítás
Amennyiben a csomag megérkezésével, kiszállításával, futárral kapcsolatban lenne kérdésed, kérjük hívd futárszolgálatunkat, akik készséggel segítenek neked.
FÁMA futárszolgálat
Telefon: +36 20/3473107
Email: info@famafutar.hu

A futárszolgálat nem a Konzolok Szervize tulajdonában van, hanem együttműködő partnerünk. Tehát a szállítási költségek nekünk is adottak. Emiatt függetlenül attól, hogy végül elállsz a termék javíttatásától, ez el- és a visszaszállítás költsége téged terhel. Ezt sajnos nem áll módunkban átvállalni. A Fáma végzi a futárszolgálat teljesítését, akivel nekünk szerződéses együttműködésünk és fizetési kötelezettségünk van minden esetben, ezért a díjat mindenképpen ki kell fizetni.


A ki- és visszaszállítás költsége tehát minden esetben azt terheli, akinek javítási szándéka van- úgy mint egy általános vásárlás esetén. (A szervizfutár is olyan mint egy vásárlás- tulajdonképpen megvásárlod a géped megjavítását- így egy bármilyen más üzletben megvásárolt termékhez hasonlóan, a termék visszavitele esetén sem fizetik ki a vásárló számára az útiköltségét vagy a postaköltségét. Például ha veszel egy nadrágot vagy lemezlejátszót. Gondold végig! :) ) A futárszolgálat csupán egy kényelmi lehetőség, amit felajánlunk vásárlóink számára, de annak költségét nem tudjuk átvállalni. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.


Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét.


Fontos!

A garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
***

Az oldalon feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlattételnek.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2008-02-29 00:00:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére