Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Bayonetta előzetes, előrendelés

1022


A Capcom volt legendás alkalmazottaiból verbuválódott Platinum Games (korábban: Seed, korábban: Clover) olyan tehetségekből áll, mint az Okami, Devil May Cry játékok mögött álló Hideki Kamiya, vagy a Resident Evil rendezőjeként megismert Shinji Mikami. A csapat első igazán nagy játéka - a Wii-s Mad World mellett - a PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon január elején megjelenő Bayonetta lesz, amely a fejlesztők igérete szerint nem csinál majd egyebet, csak épp forradalmasítja a Devil May Cry által nyolc éve létrehozott, azóta pedig játékmenet szempontjából stagnáló 3d-s hack'n' slash műfajt. Az eddig látottak alapján (a játékból egy hete már elérhető a demó Xbox Live -on vagy PlayStation Networkon) pedig erre minden esélye meg is van.A Bayonetta világában a természettel együttélő és a "gonosz" boszorkányok külön szektákat, közösségeket alkotnak - a főszereplő édesanyja pedig komoly problémákat követett el, amikor "kintről" talált magának társat - a büntetés után pedig Bayonetta egyedül maradt. Hosszú évek teltek el, és főhősnőnk visszatérni látszik, miközben soha nem látott gonosz erők gyülekeznek a világ minden pontján. Miközben folyamatosan harcolunk és haladunk előre, úgy ismerkedünk meg régi barátokkal és régi ellenségekkel, a játék pedig extravagáns és japán stílusú átvezető animációk tengerével gyönyörködteti szemünket és fülünket - a divatnak megfelelően J-Pop stílusú zenék is megtalálhatóak a nagyzenekari témák mellett is.
A Bayonetta egy koktél. Hideki Kamiya ( a rendező, a Devil May Cry sorozat alkotója) azt a célt tűzte ki magának, hogy megreformálja a stílust - ezt pedig leginkább extrém dolgokkal teszi. Kezdjük például rögtön a főszereplő személyével: Bayonetta egy dögös titkárnő/tanárnő/főnökasszony megjelenésére emlékeztet, persze tökéletes testfelépítéssel (talán még túlságosan is magas picit, a topmodellek magassága társul az igen dús idomokkal), a ruhája pedig egészen addig tűnik hétköznapi bőrszerkónak, amíg meg nem tudjuk, hogy tulajdonképpen a boszorkány Bayonetta élő és mágikus energiáktól duzzadó haja alkotja azt. Minél többet kombózunk, minél erősebb támadásokat használunk, annál többet fedezhetünk fel Bayonetta bájaiból - na persze meztelenkedésre sosem fog sor kerülni, hiszen ez mégiscsak egy videójáték, nem pedig valami egészen más (bár a 18-as karikát megkapta az értékelési bizottságoktól ennek megfelelően). Kombózás, akció: Bayonetta kegyetlen stílusos módszerekkel, kezére-lábára csatolt fegyverekkel, az ellenfelektől elcsent vágóeszközökkel, és akrobatikus kung-fu mozdulatokkal tarol, amellyel több tucat egymásba láncolt támadást, levegőben táncolást, az ellenfelek hadának gyors elpusztulását érjük el - minél jobb az időzítés, minél jobbak a reflexek, minél jobban építünk arra, hogy az egyik elpusztított ellenfélről a másikra ugorjunk, annál jobb eredményeket és annál jobb értékelést érünk majd el.


Bayonetta világában semmi sem állandó - és ez az a pont, ahol a játék a készítők ígérete és a japán verzióval már játszó játékosok tapasztalatai alapján igazán nagyot dobbant: a kombórendszer és az egészen hihetetlenül kinéző látvány csak egy dolog. Nincs hack'n'slash játék emlékezetes főellenségek nélkül, itt pedig egész képernyőt betöltő monstrumokra, mozgó, darabokra szakadó pályákra, a semmi közepén lebegő bizarr épületekre kell gondolni. Ebben a játékban gyakran a fent lent, a lent fent lesz, az extrém, ide-oda mozgó platformok, lehetetlenül gyors mozdulatok, elképesztő kombózások garantálják az igazi, videójátékos szórakozást. Ez játék, nem a valóság imitációja: ezt a Platinum Games nem győzi hangsúlyozni.

Bayonetta

Fejlesztő: Platinum Games
Kiadó: SEGA
Korosztály: 18+
Stílus: akció
Multiplayer: Nincs
Játékosok száma: 1
Játékidő: 10+ óra

Előrendelési akciónk keretein belül a játék előrendelői ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba!

Adatlap, megrendelés:
Xbox 360 / PlayStation 3

A termék ára: 12,000 Ft.-Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-12-09 14:52:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére