Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Army of Two: 40th Day előzetes, előrendelési akció!

1110


Ebben a videójáték-generációban az egyik legfontosabb újdonság az online játék megjelenése volt. A számítógépen játszók már lassan másfél évtizede megannyi erre felépített játékkal tudtak szórakozni - a konzolokon azonban nem is feltétlenül az egymás elleni online meccsek terjedtek el, hanem a kooperatív játékok, az egymást segítő, az adott játékok történetében együtt előre haladó termékek váltak a játékosok nagy kedvencévé - az élen pedig a Halo 3 állt a megannyiszor újrajászható online co-op lehetőségével. Az Electronic Arts az első Army of Two-val szeretett volna egy szeletet kiharapni az online kooperatív játékok tortájából - most a második résszel megint próbálkoznak, az előd hiányosságait kijavítva.


Az Army of Two: 40th Day főszereplői Tyson Rios és Elliot Salem, akik egy saját kézben lévő privát katonai céget futtatnak - a két alkalmazott pedig ők maguk. Szükség van egy gyors, megbízható csapatra, túszmentéshez, kisebb-nagyobb katonai jellegű operációkhoz: ők tökéletesek a feladatra. Az Army of Two 40th Day Shanghai-ban játszódik, amikor is csapatunk egy rutinbevetésen egy rivális cég (az ilyen cégek rövdítése egyébként, ahogy azt a Metal Gear Solid 4-ből ismerhetjük, PMC) támadja meg konkrétan a várost, káoszt és felfordulást okozva - a rutinfeladatból pedig hamarosan valami egészen más kerekedik: a célünk ezúttal nemes egyszerűséggel a túlélés lesz. A játékban végig Shanghai területén mozoghatunk, és a közvetlenül érkező támadások mellett lehetőségünk lesz megannyi egyéb feladatatot elvállalni és elvégezni - ahogyan az elődben is. Hogyan játszunk, miről szól az Army of Two valójában? Mindennek az alapja ebben a játékban az Aggro: az aggró egy, a klasszikus online szerepjátékból áthozott mechanizmus azt jelenti, hogy a számítógép által irányított ellenségek figyelmüket attól függően fordítják egyik, vagy másik szereplőnk felé, hogy azok mit csináltak ellenük. Lőjük lábon a sarkon feltűnő ellenfelet, vagy hajítsunk valamit az útjába, és az onnantól szinte kizárólag ránk fókuszál majd, miközben a társunk a hátába kerülhet, és könnyedén elintézheti. Ez nyilván nem túl reális, viszont videójátékként megannyi lehetőséget és a csapatmunka igazi, játékos módját rejti magában. Az aggró rendszere persze már az első Army of Two játékban is szerepelt - az EA Montreal ennél jóval többet módosított a játékmeneten, hogy mindenkinek bejöjjön így 2010 elején is.
"Dinamizmus". Az Army of Two: 40th Day második kulcsszava a dinamizmus: a környezet nem csupán változatosabb lesz, de rombolható is bizonyos fokig: nem tudunk már minden utunkba kerülő tereptárgyat felhasználni fedezékként, a golyók némelyiken áthatolnak - így alaposan meg kell majd választanunk a harcok helyszínét (már ahol van lehetőség egyáltalán választani). A helyszín ugyebár Shanghai, a terepen pedig megannyi civil, a harcban nem résztvevő ember is megtalálható lesz - az pedig teljesen a játékban képviselt morális értékeinken múlik, hogy igyekezünk-e kivonni őket a tűzvonalból, vagy fittyet hányva a civil biztonsgára maximális hatékonysággal támadjuk az ellenséges katonákat. A választásainknak megfelelően persze később új lehetőségek nyílnak meg vagy zárulnak be - ez pedig lehetővé teszi, hogy a játékot később újrajátsszuk, más és más döntésekkel. Fejlesztették a készítők a mesterséges intelligenciát is, így ha a játékosok egyedül, a géppel vállt vállnak vetve játszanak, jóval élvezhetőbb élményben részesülnek majd. Persze ettől még nagyon, nagyon fontos szerepet kap a játékban a multiplayer, legyen szó a két fős online játékról, a kétfős csapatokat egymás ellen helyező Co-op deathmatch-ről, vagy a maximum tíz főt támogató online játékmódokról. Az EA stabilabb szervereket, kevesebb akadozást, finomított online motort igér, így biztosítva a valóban élvezhető játékélményt: az Army of Two: 40th Day remek játéknak ígérkezik azok számára, akik az idei ősszel is a co-op játékra kihegyezett Left 4 Dead 2-vel szórakoztak a legjobban - a javítások pedig tényleg az igazán minőségi, időtálló játékok kategóriájába pakolhatja az Electronic Arts legújabb játékát.
Army of Two: 40th Day

Fejlesztő: EA Montreal
Kiadó: Electronic Arts
Korosztály: 18+
Stílus: akció
Multiplayer: Van
Játékosok száma: 1-10
Játékidő: 15+ óra

Előrendelési akciónk keretein belül a játék előrendelői ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba!

Adatlap, megrendelés:
Xbox 360 / PlayStation 3

A termék ára: 12,990 Ft.-
A temék várható megjelenése: 2010. január 15.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2009-12-14 18:39:12
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére