Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent az EA Sports UFC!

1113

Rendelkezel egy új Xbox One vagy PlayStation 4 konzollal, de nem igazán találtad még meg a neked való bunyós játékot? Szereted a ketrecharcokat, azon belül is a legnépszerűbb szériát, az UFC-t? Ha ezen kérdések valamelyikére igennel válaszoltál, akkor olvass tovább, hiszen nem akármilyen bunyós játék készült az EA Sports konyhájában!


EA Sports UFC gameplay 01 EA Sports UFC gameplay 02

Két éve már annak, hogy a THQ után az Electronic Artshoz került a népszerű, és hazánkban is jól ismert, úgynevezet "mixed martial arts" sportág, az UFC licensze. A kiadó nem is tétovázott, és neki is álltak fejleszteni az új játékot, ami a nagy sportjátékaikhoz hasonlóan az adott sport legfontosabb elemeit tartalmazza majd. Mit jelent ez az UFC esetében? Nos, elsőként itt van az a tény, hogy a majdnem száz választható harcos között megtalálhatod a legnépszerűbb, legnagyobb sztárok jelentős részét, így a valósághű alapokban egyáltalán nem lesz hiány! Talán a neveknél és a jól lemodellezett arcoknál is fontosabb egy ilyen játékban, hogy hitelesek legyenek a pofonok, a rugások, az esések: ezért az EA a legújabb grafikus motorjukat (az új FIFA alatt is dübörgő Ignition) pakolta a játék alá, hogy a lehető legvalósághűbb bunyóban részesülhess, legyen szó akár a karriermódról, akár az online csetepatéról!

EA SPORTS UFC PS4 VÁSÁRLÁS
EA SPORTS UFC XBOX ONE VÁSÁRLÁS

(Mindkét verzióhoz ajándék Bruce Lee-DLC csomagot adunk előrendelőink számára!)

Az EA Sports UFC nagy jövő elé néz: az EA Sports-játékoktól megszokott és elvárt alaposság jellemző a júniusban megjelenő játékra, a PS4-es és Xbox One-os verzió egyaránt magasabb minőségi szintet célzott be, mint amit a régebbi masinákon el lehetett érni, így ha szereted a ketrecharcot, vagy úgy általában a küzdősportokat, akkor ezt a játékot tényleg kár lenne kihagyni! A játék már kapható üzletünkben, előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottatok!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-15 09:54:49
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére