Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2013: A legjobb PS3 és Xbox 360-játékok

7305
Bár az idei Electronic Entertainment Expo javarészt a következő konzolgenerációról szólt, azért ettől függetlenül továbbra is akadtak olyan játékok itt, amelyek bizony a jó öreg Xbox 360-PlayStation 3 párosra készülnek, és képesek voltak álleejtős pillanatokat hozni, tíz éves hardver ide vagy oda. És mivel nem minden a látvány, hiszen a játékmenet legalább ennyire fontos, talán nem meglepő, hogy a következő egy évre is lesz elég szoftver ahhoz, hogy ne unatkozz egy percre sem! Most kiválasztottuk a legérdekesebb, legjobban várt játékokat az E3 Xbox 360/PS3 kínálatából!

METAL GEAR SOLID V: PHANTOM PAIN (XBOX 360, PLAYSTATION 3)

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid atyja mindig tudta, hogy hogyan kell a lehető legjobb trailerekkel és videókkal készülni az éppen aktuális rendezvényekre, legyen szó E3-ról vagy épp az adott évben megtartott Tokyo Game Show-ról. A legújabb játék, a Metal Gear Soild V: Phantom Pain továbbra is a múltban játszódik, és egy eddig nem látott időszakot mutat be elképesztő részletességgel. A csavar? A Microsoft bemutató elején látott videó NEM az Xbox One/PlayStation 4 konzolra készülő verziót mutatta, hanem a jelenlegi generációt. Hideo Kojima szerint ugyanis még nem láthattuk a nextgen verziót a játékból... ha ez valóban így van, akkor szinte csodával határos, amit a játékba bepakolnak majd.


BEYOND: TWO SOULS (PLAYSTATION 3)

Ennyire közel talán még soha nem voltunk ahhoz, hogy egy valóban hihető, magával ragadó történetet éljünk át egy videojátékban. Mi közelít, ami ennyire forradalmi dolgokat mutat? Naná, hogy a Quantic Dreams legújabb játéka, a Beyond: Two Souls. David Cage a Fahrenheittal és a Heavy Rainnel komoly sikereket aratott, de az igazi áttörést úgy látszik, hogy 2013 végére tartogatják: a természetfeletti erőket az emberi elme rejtélyes szépségeivel - és szörnyetegeivel - kombináló játékban igen könnyű lesz beleélni magad a főhősnő helyzetébe: minden eddiginél jobb grafika és pazar színészi teljesítmény vár majd Rád! A csapat pedig a játékmenetről sem feledkezett el most - ráadásul mindezt magyar felirattal élhetjük át az őszi megjelenéskor!


DARK SOULS 2 (PC, PLAYSTATION 3, XBOX 360)

Bár az idei őszi szezonról lecsúszott, azért elveszni semmiképp sem fog az elmúlt évek legjobb játékai közt számon tartott Dark Souls folytatása, az Xbox 360-ra, Pc-re és PlayStation 3-ra egyaránt érkező Dark Souls 2. A Dark Souls 2 megőrizte mindazokat a tulajdonságokat, amik az elődöket annyira naggyá tették: szigorú szabályrendszer és bődületesen jó dark-fantasy hangulat vár majd Rád ebben a játékban, ahol a szabályok kitanulását követően szinte olyan irányba indulsz el karaktereddel, amerre csak akarsz - vagy amerre épp tudsz. A Dark Souls 2 tartalmasabb, mint elődje, hogy a szebb grafikáról ne is beszéljünk, és a kritikákra hallgatva tovább csiszolták a különböző harcstílusokat, hogy még nagyobb változatosságot kapj vissza a végigjátszásokat követően. A Dark Souls II 2014 márciusában jelenik majd meg: készülj, hogy a szabadidődnek befellegzett!


DIABLO III (PLAYSTATION 3, XBOX 360)

A pécés piacot 2012-ben alaposan felforgatta a Blizzard fél évtizede készített új Diablo játéka, a Diablo III. Bár a legnagyobb Diablo-rajongók a mai napig nem tudtak megegyezni arról, hogy a harmadik rész által kínált újdonságok és változtatások ártanak vagy használnak a szériáról, a játék eközben több, mint 12 millió példányban fogyott el, és a mai napig milliók játszanak vele nap mint nap: a recept működik. A Blizzard most végre bővebben megmutatta az Xbox 360-as és PlayStation 3-as verziókat is, amik már induláskor szinte egy-az-egyben megkaptak minden tartalmi bővítést, amit a pécés patchek hoztak, és még ezen túlmenően is újdonságok várnak Rád: offline játékmód, 1-4 fős lokális multiplayer (egy konzolon, a jelenlegi infók alapján), átalakított képességek és tárgyak, más kameranézet, akciódúsabb megközelítés: a Diablo III egy döbbenetesen szórakoztató, lebilincselő akció-rpg lesz konzolokon is. És a legjobb, hogy már szeptemberben be is indul a buli!


BATMAN: ARKHAM ORIGINS (PC, WII U, XBOX 360, PLAYSTATION 3)

A Rocksteady Studios fejlesztőcsapata kiválóan megalapozta a Batman: Arkham trilógiát az első két résszel, amik sorra nyerték az "Év Játéka" kitüntetéseket, és nem is ok nélkül: Komoly tartalom, roppant élvezetes játékmenet, és első osztályú grafika volt az Arkham játékok névjegye. Ezen a fronton a harmadik rész, a Batman: Arkham Origins sem okoz majd csalódást, hiszen ugyanazt a grafikus motort használja, mint elődei, ahogyan a harcrendszer is visszatér majd. Az Arkham Origins történetileg azonban az első Batman játék előtt játszódik - Batman itt még jóval nyersebb, veszélyesebb, mint a későbbiekben - és főellenfele, a Black Mask sem aprópénzzel játszik: ő minden követ megmozgat majd, hogy a Denevérembert eltegye láb alól. Hogy sikerrel jár-e, az csak Rajtad múlik majd. Megjelenés: idén ősszel!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-06-13 15:57:46
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére