Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 Square Enix konferencia - összefoglaló

644
A Square Enix izgalmas pozícióban van most a konzolos és pécés játékok piacán, hiszen több nyugati jellegű játékot fejlesztő csapata és japán stúdióik egyaránt vannak - így a változatosságra a játékaiknál aligha lehet panasz! A konferencián sikerült néhány meglepetéssel is készülniük!


Az Avalanche Studios a második Just Cause-al egyszer már elkápráztatta a világot, a harmadik résszel pedig megismétlődni látszik a bravúr: egy hatalmas, pusztításra és felfedezésre váró világot járhatsz be földön, vizen, levegőben - szó szerint! Felejtsd el az egyszemélyes akcióhősöket a filmekből: a JUST CAUSE 3 a valódi Igaz Ügy fergeteges kalandját mutatja be:


Mint derült égből a villámcsapás, úgy jelent meg a Square konferenciáján a következő Nier-játék, a kult-státuszt elért Nier 2, a játék folytatása vagy előzménye - vagy valamije, ugyanis túlságosan sokat nem tudtunk meg a játékról. Az azonban már biztos, hogy készül, csak és kizárólag PlayStation 4-re, a fejlesztésbe pedig a minőségi játékaikról híres PLATINUM GAMES is besegít - így viszont még érdekesebbnek igékezik a játék!


Bár már a tegnapi Microsoft konferencián is bemutatkozott 2015-ös formájában a Rise of the Tomb Raider, azért jutott újdonság a Square Enix konferencia számára is. Hogy mennyire vették komolyan Lara karaktermodelljét, az apróságokat, amik emberivé varázsolják a játékban szereplő karaktert? Ennyire!


Néhány évvel ezelőtt komoly kritikas sikereket ért el a DEUS EX megújult kiadása, hiszen ügyesen ötvözte a szerepjátékot az akcióval - most pedig folytatódik a nagyszerű disztópikus kaland! Hol ér véget az ember, és hol kezdődik a gép? Hogyan épül fel egy társadalom a robotika megjelenésével? Milyen döntéseket hozol, mit tartasz fontos célnak a játékon belül? A döntés a tiéd: jön a Deus Ex: Mankind Divided!


Nem kevés éven át várakoztak a rajongók kitartóan, hátha a Square Enix végre bemutatja a legújabb Kingdom Hearts-játékot, de a türelem egészen mostanáig nem volt gyümölcsöző. Végre itt van a KINGDOM HEARTS 3, most pedig itt van az első igazán tartalmas gameplay videó a játékból, fantasztikus kinézettel, egyedi színvilágal, és a jól ismert Disney- és Square-szereplőkkel!

Végül, de nem utolsósorban szerepelt a shown a következő STAR OCEAN játék is, az Integrity and Faithlessness. A szokásos Star Ocean hagyományokhoz hű új epizód 60fps-es, folyamatos akcióval kecsegtető játékmenettel, egyedi japán karakterdizájnokkal, és a sorozathoz hűen különleges történettel rendelkezik - ezek együtt felejthetetlenné teszik majd a több tucat játékórát igénybe vevő végigjátszást. Megjelenés 2016-ban:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-06-17 12:44:05
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére