Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 Microsoft konferencia - összefoglaló

1061
A LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOK

>> Ezen a konferencián sikerült néhány igazán komoly bejelentést is összehoznia a Microsoftnak – kezdjük talán a legtöbbek áltak kívánt fícsörrel. Az Xbox One az év végétől kezdődően képes lesz arra, hogy fussanak rajta az Xbox 360-as játékaid! Régi gyűjteményeidet újra játszhatod, a fejlesztők pedig több játéknál az új fejlesztés mellé ajándékba tudja adni a régebbi részeket is – ilyen volt például a konferencián a Rainbow Six Siege, ami mellé a két Vegas-epizód jár majd ajándékba! További részletek hamarosan!

>> Készül az új Gears of War-játék, a Gears of War 4 – erről egy izgalmas gameplay bemutatót mutattak nekünk a fejlesztők, kiváló grafikával és atmoszférával, majd egy, a Gears nevéhez hű lövöldözés következett. Az első rész felturbózott változata is jön Xbox One-ra, 60fps-es multiplayerrel!>> A RARE teljes pompában tér vissza a hagyományos játékfejlesztéshez: a Rare Replay harminc Rare-játékot ad, egészen baráti áron, emellett pedig készül a Sea of Thieves, egy kalózos MMO-játék, amiben egyedi grafika mellett átélheted a kalóz-lét minden csínját-bínját, a hatalmas szabadságtól egészen a hihetetlen tengeri ütközetekig!Új játékon dolgozik Keiji Inafune és a Metroid Prime fejlesztői által alapított Armature: a RECORE egyedi grafikával bíró játék, amiben elfeledett romok közt bóklászunk, egy kék energiagömb által üzemeltetett segítőinkkel megannyi vörös ellenfél ellen kell helyt állni – az atmoszférán már most látszik, hogy harcedzett veteránok készítetik a játékot. Megjelenés 2016-ban, csak és kizárólag Xbox One-ra!

Jön az early access-opció az Xbox One-hoz: hamarosan még több lehetőséged lesz még megjelenés előtt álló játékokat kipróbálni, bétatesztelni – így még több játék közül válogathatsz majd. Bejelentésre került egy Microsoft-VR partnerség is, többek között a Facebook és a Valve csapata is támogatja majd ilyen vagy olyan módon az Xbox One-t a VR megoldásaihoz, sőt: az Oculus Riftekhez Xbox One kontroller jár majd alapirányítónak! Végül, de nem utolsósorban: tudni akarod, hogy milyen lesz a Minecraft a HOLOLENS megoldással, a Microsoft VR-jellegű speciális technológiájával? Íme:


2015 ŐSZE: HALO, TOMB RAIDER, FORZA – ÉS MÉG SOK MÁS!


Látványos videóbemutatókkal jelentkeztek az idei őszre várt Xbox One-exkluzív játékok – ha Xbox One tulaj vagy, esetleg fontolgatod a vásárlást, akkor érdemes lesz ezekre odafigyelned az elkövetkező fél évben!

>> Halo 5: Guardians. Master Chief-et nem mindenki tartja hősnek – most megismerhetjük a másik oldal történetét is. Milyen Spartanra vadászni Spartanként? Milyen lehet a huszonnégy fős multiplayer, vagy a gépi ellenfeleket is tartalmazó Warzone játékmód, ami egy egészen egyedi ízt kölcsönöz a Halo multiplayerének? Ősszel kiderül – a Guardians csak és kizárólag Xbox One-ra érkezik, a sorozat történetének legnagyobb méretű pályáival!


>> Lara Croft nem tudja feldolgozni egykönnyen a traumát, ami Tomb Raider történetében érte – csak és kizárólag a felfedezés, a veszély üldözése élteti. Adrenalinban, veszélyes ugrásokban és hihetetlen kalandokban nem lesz hiány, a kizárólag Xbox platformokra érkező Rise of the Tomb Raider az ősz egyik legjobb játékának igérkezik!


>> A Forza Motorsport 6 visszatér a hardcore szimuláció világába. Eddig nem látott részletességgel bíró járgányok volánja mögé pattanhatsz majd be, hogy megmutasd a világnak, mennyire értesz az autóversenyzéshez! A fantasztikus helyszíneken ezúttal éjszakai futamok és a napos időtől eltérő időjárási viszonyok is arra várnak, hogy felpezsdítsék a körözés élményét – a hatalmas pályaválaszték és a több száz megszerezhető járgány pedig már csak hab a tortán!

Több külsős fejlesztő is tiszteletét tette a konferencia alatt (láthattuk az EA-t, akik egyedi EA Access ajánlatokkal készülnek majd, demózott Falloutot a Bethesda, és persze nem maradtak el a Ubisoft fejlesztői sem, akik néhány perc Rainbow Six Siege, illetve Division gameplayyel készültek a showra.), és végül, de nem utolsósorban nem kevés indie fejlesztő játékát is játszhatod majd Xbox One-on, az ID@Xbox project keretein belül!

Jön egy új kontroller is az Xbox One-hoz, az Xbox Elite Wireless Controller! Cserélhető elemek, maximális precizitás, kifejezetten a profi, a legjobb irányítási eszközt megkövetelő játékosok számára! Ha néha egy ezredmásodpercen, vagy egy milliméter eltérésen múlik a győzelem, akkor ezt a kontrollert választod!


Végül, de nem utolsósorban a több platformra is megjelenő DARK SOULS 3 is a Microsoft-konferencián jelentkezett először trailer formájában, amit lentebb meg is tekinthetsz:
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-06-15 21:06:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére