Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 Electronic Arts konferencia - összefoglaló!

914
Az Electronic Arts nem akármilyen konferenciával jelentkezett az idei E3-on: viszonylag kevés játékra koncentráltak, de azok minősége elképesztő volt, akármelyik műfajról is legyen szó. Új Mirror's Edge, új Need for Speed, új Mass Effect – most elolvashatod összefoglalónkat!


>> Hosszú évek óta várja már mindenki tűkön ülve a DICE klasszikusának folytatását. Bár nem folytatásról, hanem előzményről van szó: a Mirror's Edge Catalyst-ben megismerheted a ME főszereplőjének történetét, egy teljesen új játékon belül. 2016 februárjában érkezik, PS4/Xbox One/PC trióra!


>> A show egyik fénypontját a Star Wars: Battlefront jelentette: a néhány héttel korábban bemutatott trailer jelenetei ugyan fantasztikus játékot sejtettek, mégis mindenki arra volt kíváncsi, hogy milyen lesz a tényleges multiplayer-élmény. Most a fentebb látható videóból kiderül – fergeteges. Megjelenés idén ősszel, Xbox One-ra, PS4-re és PC-re!


>> Jön az új Mass Effect! Senki nem számított igazán arra, hogy már most bejelenti a Bioware a legnépszerűbb sci-fi rpg folytatását, de így történt.... Johnny Cash nagyszerű nótájára húzták fel a fejlesztők a két perces kedvcsinálót – ha ettől nem jött meg a kedved egy nagyszabású űrutazáshoz, akkor semmitől! Készül a Mass Effect: Andromeda!


>> Idén nem maradsz új NFS-játék nélkül! Az EA újragondolta a sorozatát, és visszatért a legnépszerűbb korszakhoz, az éjszakai versenyzéshez. Az új rész szimplán csak Need For Speed címre hallgat, és nem akármilyen izgalmakat kínál – hogy milyeneket, azt a fentebb látható trailerben magad is megtekintheted!


>> A sportról sem feledkeztek meg az EA Sports programozói és dizájnerei: természetesen az összes fontosabb sportjáték aktuális, idei évre szánt epizóddal jelentkezik. Jön a Madden 16, az NHL 16, az NBA 16, és a minket (talán) leginkább érintő FIFA 16 is!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-06-16 00:32:21
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére