Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2017 Ubisoft összefoglaló - minden egy helyen!

902
e3_2017_ubisoft_bejelentes_elorendeles_ar_hirek

A Ubisoft E3 2017-es konferenciája magyar idő szerint hétfő 22:00-kor indult. A francia székhelyű cégóriás még az E3 előtt leplezte le az Assassin's Creed: Origins, a The Crew 2 és a Far Cry 5 triumvirátust, de abban biztosak voltunk, hogy bőven maradt még puskaporuk a showműsorra is. Igazunk lett.

Rabbid + kérdőjeles kocka - igen, a pletykált crossover játékkal kezdődik a show: a tömeg éljenzése közepette vonul be a dizájner-legenda Shigeru Miyamoto, és egy kis bohóckodás után láthatjuk végre mozgásban is a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-t. A játék egy kifejezetten különleges körökre osztott RPG-s harcokat kínáló kalandjáték - ha úgy tetszik, a régi Super Mario RPG egyfajta újragondolása a bizarr Rabbid karakterek vendégszereplésével, fegyverekkel, speciális mozgásokkal és igazi Nintendós, zabálni való körítéssel. Augusztus 29.Idén 10 éves az Assassin's Creed, ennek méltó ünneplése lesz az Assassin's Creed Origins. A játék megalkotása igazi kihívás volt a készítők számára. Már láttuk a játékot az MS-nél, az új trailer viszont többet mutat meg az élő-lélegző Egyiptomból. Finoman szólva is meggyőzve érezzük magunkat: bizony az AC valóban méltó módon ünnepli az évfordulót.Menő autós CG videóval folytatódik a show: a The Crew 2-t véljük felfedezni, és milyen igazunk van! Autók, motorok, és... repülők? Motorcsónakok?! Így van, ráadásul brutálisan jól néz ki ahhoz képest, hogy ez tulajdonképp egy MMO! 2018 eleje.South Park: The Fractured But Whole. Most már nagyon szeretnénk, hogy megjelenjen, régóta húzódik a sorozat szuperhősös téma bújtatt RPG-foyltatása a szokásos blődségekkel. Akkor van végre dátumunk? Van: október 17! Közben érkezik a mobilos South Park: Phone Destroyer is.

Ööö... Elijah Wood? Igen, mindenki Frodója egy elmében turkálós VR-játékban fog szerepelni, méghozzá jövő tavasszal. Ez lenne a Transference.Még egy újdonság: 1721 és kalózok, bár nyilván nem a Black Flag folytatásáról van szó. Trailer következik látványos tengeri összecsapásokkal és igen realista hangvétellel - ez a Skull and Bones, a komoly csapatmunkát igénylő, 5v5 tengeri összecsapásokat kínáló játék. A Black Flag-et, mint múzsát azért nyugodtan említhetjük. Lesznek tengeri szörnyek! 2018 végére várjuk.Szokásos színpadi előadással jelentkezik a Just Dance 2018. Mit is mondhatnánk: minden gamer party fontos kelléke a sorozat, szóval várjuk szeretettel!A franciák saját No Man's Sky-t készítenek? Az érzés hamar elillan, ez a játék sokkal inkább szól a harcokról egymással és az idegenekkel, és... főszerepben a szó szerint építhető hajókkal. Mármint: a Skylanders / Disney Infinity mintájára fizikailag létező hajókkal nyithatsz meg járműveket, amelyeket aztán módosíthatsz. Starlink: Battle for Atlas.Steep DLC: az extrém sportok mellé meglepően konzervatív olimpiai számok csatlakoznak, ami üdvözlendő dolog, lévén ilyesmivel nagyon rég nem találkoztunk, pláne nem ilyen szépséges és jól játszható formában.Far Cry 5, középpontban a gyilkos szektával, amely uralja a kis montanai községet. A játék le sem tagadhatná az őseit a kijelölésekkel, az elnyomók elleni harcokkal és a hangsúlyos flórával / faunával, mégis kellemesen más hangulattal, kutya és emberi társsal, kooperatív lehetőségekkel csavar egy kellemeset a formulán. Na és mutatós, nem is kicsit. Jövő február, ahogy azt már tudhattuk.El sem hisszük: Beyond Good and Evil 2! A mesés fantasy világ sokunkban kellemes emlékeket ébreszt, a folytatás trailere pedig pedig egy fokkal komolyabb, de hasonlóan bohókás atmoszférát sugároz. A CG-trailer simán elférne egy Luc Besson sci-finek. A show méltó befejezése!
A Ubisoft összes E3 2017-es címét a gombra kattintva, egy helyen megtalálod!


e3_2017_electronic_arts_ea_elorendeles_vasarlase3_ubisoft_elorendeles_vasarlas_bejelentes

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-07 15:41:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére