Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2017 EA összefoglaló - minden egy helyen!

1036
e3_2017_ea_bejelentes_elorendeles_ar_hirek

Az Electronic Arts E3 2017-es konferenciája magyar idő szerint szombat 21:00-kor indult. Az EA az egyik legnagyobb játékkiadóként igen szép kínálattal jelentkezett, és a már korábban bemutatott játékaik mellett is tudtak újdonságokat hozni, de a már ellőtt címek esetében is volt mit mutatniuk.

Montázzsal és Madden NFL 18-as dobosokkal indul, szóval a hangulat megvan. Jön is a játék, amely a Fifa 17 Journey történetéhez hasonló Long Shot móddal bővül. Meg is erősítették, hogy a játék Scorpio támogatással érkezik, de őt csak a Microsoft konferencián mutatják meg.A Battlefield 1 természetesen hatalmas siker volt, ennek örömére egy nagyon mutatós multiplayer összeállítást láthatunk BF1-es Youtuberekkel. Jönnek az éjszakai pályák (összesen nyolc), ill. érkezik az In the name of the Tsar az orosz fronttal. Az előbbi nyáron, az utóbbi szeptember. A kisebb, feszesebb meccsek kedvelői is kapnak valamit ősszel, de ezt most nem mutatták még meg.
A játék nálunk már igen baráti áron szerezhető be normál is szobros verzióban, így itt a remek alkalom felkészülni!Itt a Fifa 18 a már látott Ronaldo vezette intróval. Hogy miben lesz új? A profibb és egyedibb mozgásokkal szeretnék a valós focimeccsek drámáját visszaadni. Természetesen folytatódik a Journey sztori mód, vele pedig folytatódik Alex Hunter története. Elképesztően mutatós. Sima és Ronaldo kiadásban, ajándékokkal rendelheted elő!Need for Speed Payback! Ahogy a neve is sejteti, a történet középpontjában egy igazi filmes visszavágós sztori vár ránk, méghozzá látványos helyszínekkel, elképesztő versenyekkel, játék közbeni, sztori-átvezetőkkel, három különböző karakterrel / autóval, ill. kocsiépítéssel. Érdekes, hogy a leszorítások még inkább a Burnout-szériát idézik. Két verzióban és ajándékokkal rendelheted elő.A tavaly EA Originals a kisebb címek megjelentetését tűzte ki célul, és ez a kezdeményezés most folytatódik. A Brothers: Tale of Two Sons készítői bemutatták A Way Out című, börtönből menekülős, kooperatív játékuk, amelyben mi jó adag Mafia / Kane & Lynch atmoszférát is véltünk felfedezni - 2018 elején érkezik.Új Bioware játék! Az Anthem teaser látványos sci-fit sejtet, de erről többet szintén az Microsoft vasárnapi bemutatóján.Meglepetés: az EA több év kihagyás után visszatér a kosárlabda feldolgozásához - jön az NBA Live 18. A Fifához és Madden-hez hasonlóan található benne egy sztori mód (The One), melyben csapatod vezeted győzelemre a legkisebb utcai meccsektől egészen a felső ligáig.
Augusztusban demó, melyből viheted tovább a megnyitott eredményeket.Végül itt a Star Wars Battlefront II! Sokat tanultak az első rész kritikáiból, így itt most alaphangon is az első rész tartalmának háromszorosát kapjuk, méghozzá a filmek mindhárom korszakából érkező hősökkel, bolygókkal, űrcsatákkal, járművekkel, karakterosztályokkal és testreszabási lehetőségekkel. Az új filmhez érkező tartalmakat mindenki megkapja, ill. Finn és Captain Phasma is erősíti a hősök sorát. Ugye a sztoriról tudtunk, a multiplayer régi és új módokkal bővül, az egészet pedig az Assault on Theed küldetéssel demózták, melyben a Baljós árnyak droidjai rohanják le a Naboo fővárosát.
Előrendelői bétát is ígértek a későbbiekre, ami nálunk is majd csatlakozik az előrendelői extra tartalmakhoz.Ennyi volt az Electronic Arts bemutatója - vagy mégsem: One-on az EA Access és PC-n az EA Origin szolgáltatások egy hétig ingyenesek, ill. a PS4-tulajok is több ingyenes tartalomhoz jutnak hozzá a napokban.

Az Electronic Arts összes E3 2017-es címét a gombra kattintva egyben megtalálod!


e3_2017_electronic_arts_ea_elorendeles_vasarlas

e3_ea_elorendeles_vasarlas_bejelentes

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-07 14:58:57
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére