Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2017 Bethesda összefoglaló - minden egy helyen!

869
e3_2017_bethesda_bejelentes_elorendeles_ar_hirek

A Bethesda E3 2017-es konferenciája magyar idő szerint hétfő hajnalban 04:00-kor indult. A cég igazi nagyágyú-nevekkel van felvértezve, így tűkön ülve vártuk, idén mivel fognak előrukkolni, folytatják-e a közkedvelt franchise-aikat. Voltak meglepetések, az biztos!

A cég egy kis visszatekintő válogatással kezd: Doom, Skyrim, Fallout, Prey, Dishonored, van itt minden. Az egész show a BethesdaLand koncepcióra épül, mintha a cég tematikus vidámparkjában találnánk magunk, ahol mindenki megtalálja a maga szórakozását a cég híres sorozatainak egy-egy folytatásával.

VR játék az elején, kapásból kettő: az első a Doom VFR, ami... nos, pontosan az, aminek hangzik, ahogy a Fallout 4 VR neve is jól érzékelteti, mire számíthatnak a virtuális valóság Oculus Rift-es megszállottjai. Jó hír, hiszen igazán komoly, nagyívű játékokban jelenleg nem dúskálhatunk.


Jön a The Elder Scrolls Online: Morrowind - itt videóként, a bővítmény már elérhető. Az alapjátékba több, mint 10 millióan kóstoltak már bele, a Morrowind kiegészítővel ez a szám jó eséllyel szépen növekedni fog. Lassan mi is hozzátesszük magunkét, a nálunk is kapható bővített kiadásban már csak a harmadik Elder Scrolls világa miatt is muszáj leszünk elbóklászni.Jön a Creation Club, melyben összeszedetten szerepelnek a Fallout 4 / Skyrim Special Edition modok és extra tárgyak, amelyeket kredittel vásárolhatsz meg. Lényegében így próbálják jobban kontrollálni a tonnányi külsős tartalom minőségét, ami igen kellemes kezdeményezés.Ha a Morrowind nem elégíti ki minden vágyad, levezetésnek (vagy főfogásnak?) tökéletes lesz a már részben elérhető The Elder Scrolls Legends, a Bethesda saját kártyás játéka. Mobilon és PC-n játszható, ill. érkezik majd egy tematikus Skyrim kiegészítő is hozzá, szóval a Hearthstone és a Gwent is kötheti felfelé a gatyát.Még egy kis TES: nem volt kamu, valóban jön a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch verziója! Asztali és hordozható módban is megy, opcionális mozgásérzékelős funkciókkal és Amiibo támogatással is fel lesz vértezve. Dátumot nem kaptunk.Az Arkane nem tétlenkedett, mert a Prey befejezése mellett / közben egy különálló mellékágat is hegesztettek: a Dishonored: Death of the Outsider megjelenésére szeptember 15-én számíthatunk.Nem cicóznak, a Quake Champions-szal tényleg vissza tervezik hozni az egykoron a kompetitív FPS-ek alfájának és omegájának számító sorozatot, ezt alátámasztandó egy világbajnokságot is szerveznek neki. A ritmus és a fíling ránézésre még mindig stimmel. B.J. Blazkowicz, a Wolfenstein-ek főszereplője is csatlakozik a hősökhöz!Tényleg jön a The Evil Within 2! Sebastian is visszatér, és természetesen most sem maradunk libabőrözősen bizarr jelenetek nélkül. Shinji Mikami (Resident Evil pápa) most is maradt a direktori székben, szerencsénkre. Már október 13-án, pénteken borzonghatunk vele.Klasszikus amerikai családi filmek hangulatában indul a Wolfenstein II: The New Colossus trailere, ami már a gameplay előtt kellően megalapozza az alaphangulatot. Blazkowicz marad a főszerepben, aki ezúttal a hetvenes években, a nácik által elfoglalt Egyesült Államokban próbál ellenállást kovácsolni az elnyomott civilekből. Szemmel láthatóan a Doom motorja hajtja, magyarán mondva: irtózatosan jól fest. Szintén október, két héttel a The Evil Within 2 után.A Bethesda összes E3 2017-es címét a gombra kattintva, egy helyen megtalálod!


e3_2017_electronic_arts_ea_elorendeles_vasarlas


e3_bethesda_elorendeles_vasarlas_bejelentes

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-07 15:32:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére