Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Tekintsd meg E3-as összefoglalóinkat és rendeld elő a legújabb játékokat!

1690

Ezen is túl vagyunk: az év legnagyobb játékos eseménye, az Electronic Entertainment Expo, azaz ismertebb nevén az E3 lefutott! Elmondható, hogy az idei showműsorok idén is rá tudtak dobni egy lapáttal a szokásosra.

A különböző kiadók showműsorait élőben követhettétek velünk, a legfrissebb bejelentésekről és információkról azonnal beszámoltunk, így a friss hírekről és újdonságokról nálunk azonnal értesülhettél - ha azonban lemaradtál az eseményekről, összefoglalóinkból megtudhatod, mik 2016 legnagyobb játékos bejelentései és várható megjelenései!

Frissen bejelentett játék, esetleg új trailer, screenshot, dobozkép vagy megjelenési dátum? Mi mindent összegyűjtöttünk és listába szedtünk, ezt a listád pedig erre találod - a játékokat egyben, ill. platform szerinti bontásban is megtekintheted és már elő is rendelheted!


A különböző kiadók műsorainak összefoglalóit időrendi sorrendben találod meg nálunk - a képekre kattintva megtudhatod, a játékvilág legnagyobb szórakoztatói mivel készülnek a következő hónapokra és évekre!Ha igazi játékosnak vallod magad és első kézből szeretnél tudni a legizgalmasabb, legfrissebb játékokról, tarts velünk!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-06-08 17:34:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére