Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3: Sony konferencia összefoglaló

1213
Itthoni idő szerint hajnali háromkor kezdődött a Sony E3-as konferenciája, aminek középpontjában természetesen a roppant sikeres induló évet maga mögött tudható PlayStation 4 volt. Játékokból nem lesz hiány a konzolon, hiszen nem akármilyen bejelentések történtek meg a hajnali órákban!

>> Ha volt is hiány ugrándozós játékokból PlayStation 4-re, akkor most duplán, sőt: triplán betömik ezt a foltot Zsákfiúval, hiszen jön a LittleBigPlanet 3, még jobb grafikával, még több fejlesztési opcióval, még aranyosabb karakterekkel (most komolyan, nézzétek csak meg azt a zsákMadarat, vagy a kutyust...), ráadásul már 2014 őszén kapható is lesz a játék!


Bár valóban lecsúszott a 2014-es megjelenésről az igen hátborzongató hangulattal, és párját ritkító grafikai megvalósítással bíró The Order 1886, azért ez nem tartotta vissza a fejlesztőket attól, hogy megmutassák, hogy mit is kell majd várni a 2015 elején érkező játéktól – redőnyt leengedni, függönyt elhúzni, hangerőt felcsavarni, és kezdődhet a darálás:


>> Hiányzott már Nathan Drake? Ha a válasz – természetesen – az igen, akkor ne aggódj: hamarosan enyhítik az Uncharted-szomjadat, hiszen készül az Uncharted 4: A Thief's End! A bámulatosan szép grafikájú első videó már most izgalmasnak tűnik, úgyhogy alig várjuk a konkrét megjelenési dátumot! Addig azonban itt lesz a másik Naughty Dog-játék, a hivatalosan július végén érkező The Last of Us Remastered!


>> Igaznak bizonyultak azok a pletykák, miszerint a From Software veterán fejlesztői készítenek egy Demon's Souls-jellegű exkluzív játékot PS4-re! A játék hivatalos címe a Bloodborne, valamikor 2015-ben érkezik majd, az első három perces gameplay trailer alapján pedig nem nagyon kell aggódni, a sötét hangulat már most garantált!

>> A külsős fejlesztők multiplatform játékai között is akadtak olyanok, amelyek kiemelt figyelmet kaptak a Sony-konferencián, ilyenkor nem volt ritka az exkluzív tartalom sem! Ilyen például a DESTINY, ami a PlayStation 4-tulajok számára már június tizenkettedikétől elérhető lesz béta verzióban – egy hónappal a többi verzió bétája előtt! A szeptemberi megjelenéskor lesz izgalmas PS4-es Destiny Bundle is, fehér színű konzollal! A Sony konferencián debütált a Grand Theft Auto V nextgen változata is: a játék ősszel érkezik PS4-re (a többi gép is megkapja a saját változatát ekkor – tehát örülhetnek az Xbox One, és PC-tulajok is). Kiemelkedően szép és izgalmas még a tavalyi bejelentésekor sokakat elkápráztató indie-fejlesztés, a No Man's Sky is, ebből új trailer is érkezett!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-06-10 12:01:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére