Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3: EA és Ubisoft konferencia összefoglaló

1005
A Microsoft konferenciáját még az este két másik követte: az Electronic Arts és a Ubisoft is megmutatta, hogy mire lehet tőlük számítani az elkövetkező néhány hónapban – sőt, a távlati tervekbe is bepillantást nyerhettünk!

Az Electronic Arts konferenciája két nagy részre volt osztható: az első kategóriába azok a játékok tartoztak, amelyek már egyre közelebb vannak a megjelenéshez, és még 2014-ben meg is kapjuk őket.

A sort az EA SPORTS UFC nyitotta, ami már a nyáron be is fut – a nálunk is elérhető Bruce Lee DLC kiemelt figyelmet kapott a fejlesztőktől is, nem véletlenül! Az EA ősszel nem hagyja ki a legnagyobb nagyágyúit: szeptember másodikán érkezik az alaposan felturbózott, szociális opciókkal, összetett játékmenettel feldúsított SIMS 4, majd még szintén szeptemberben ismét a zöld gyepre léphetsz, a FIFA 15 segítségével! Az EA ezeken kívül még két komolyabb címet tartogat az idei évre: jön ugyanis a Dragon Age: Inquisition, illetve a belsőnézetes fronton újítani kívánó Battlefield: Hardline!

Persze az idei évvel nem ér véget az E3 kínálata sem: 2015-ben olyan izgalmas játékok jönnek majd, mint például egy teljesen új Mass Effect, a régóta várt új Mirror's Edge, illetve a Criterion is visszatér a versenyzős játékok világába – de ezúttal nem egy új Need for Speed játékkal!A Ubisoft konferenciája szintén az idei játékmegjelenésre koncentrált: a cég több fronton is nagy dobásra készül ősszel, hiszen a hardcore játékosok és a szórakozásra, partijátékra vágyók egyaránt megkapják majd a nekik megfelelő szoftvereket a következő hónapokban!

A kifejezetten nextgen konzolokra tervezett (tehát Ps4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező) Assassin's Creed Unity volt a show sztárja: a Nagy Francia Forradalom idején játszódó játék a co-op multiplayer mellett döbbenetes látványvilágával kápráztatott el minket – az biztos, hogy felírtuk a kedvenceink közé! Aztán itt van még a november tizenegyedikén érkező The Crew is, ami a versenyzést, a száguldást helyezi a középpontba, nem akármilyen grafika mellett: a játék már a nyáron belép a bétába, úgyhogy hamarosan még többet tudhatunk meg róla!


Bár csak öt percet láthattunk a Far Cry 4-ből, a szintén ősszel érkező szupersztárból, az már most biztos, hogy a Far Cry 3-hoz hasonlóan polgárpukkasztásból, kegyetlen jelenetkből és érdekes alapszituációból nincs híján a játék – nézd meg, hogy mire is gondolunk:Végül, de nem utolsó sorban jön az új Rainbow Six: Siege, és a Division, ami egy különös fertőzés utáni New York városában játszódik, és az apokaliptikus helyezetekben eluralkodó káoszt és zürzavart mutatja be akciódús, történet-orientált formában! Megjelenés valamikor 2015-ben!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-06-10 01:34:40
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére