Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ősszel jön a Disney Infinity: Marvel Super Heroes!

1301

Nem akármilyen játékkal bővül a figurás ügyességi játékok kínálata 2014 őszén: a Disney bejelentette a legújabb DISNEY INFINITY játékát, ami 2.0-s kódnévre hallgat, és egy teljesen új univerzum hőseit és főgonoszait tartalmazza. Melyik Disney-tulajdonban lévő univerzumról van szó? Naná, hogy az itthon is töretlen népszerűségnek örvendő Marvel univerzumról: készül a DISNEY INFINITE: MARVEL SUPER HEROES!


Disney Infinity Marvel Super Heroes figurák

A tavaly megjelent DISNEY INFINITY különlegességét az adta, hogy a játék ötvözi a videojáték interaktív elemeit a gyűjthető figurákkal: a megvásárolt figurákat a játékban aktiválhatod, így hozzáférhetsz az adott karakter virtuális változatához. A játékban lévő megannyi pálya más és más kihívásokat biztosított neked, attól függően, hogy épp melyik karakterrel játszod végig - és nem utolsósorban a gyüjtögető szellemnek is örömet okozott látni, hogy a polcon folyamatosan gyűlnek a szépen kidolgozott figurák! Erre az alapra épül fel a 2014 őszén érkező DISNEY INFINITY: MARVEL SUPER HEROES, amit a Disney "Infinity 2.0" néven emleget, hiszen alapos minőségi ugrást képvisel a játék a már így is jól sikerült elődhöz képest! A középpontban pedig a Marvel univerzum hősei, (például a Bosszúállók, Pókember, stb) állnak!

Disney Infinity Marvel Super Heroes gameplay 01 Disney Infinity Marvel Super Heroes gameplay 02

A játék ősszel jelenik majd meg a következő platformokra: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, PC. Az induláskor elérhető Starter Pack mindent tartalmaz, amire szükséged lesz majd a játékhoz: az alapjátékot, a figurák kódjait leolvasó bázist, illetve három figurát (Iron Man, Thor, Black Widow). Ha rendelkezel már a Disney Infinity figuráival, akkor duplán jól jársz majd, hiszen az összes Infinity figura használható lesz a Marvel Super Heroes-ban is!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-05-02 09:46:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére