Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Disney Infinity 3.0: a tökéletes ajándék a srácoknak

802
A Disney Infinity 3.0 mesevilága és gigászi kalandja tökéletesen illeszkedik a varázslatos, ünnepi hangulathoz: az imádni való, klasszikus Disney karakterek, a Marvel univerzum szuperhősei és gonoszai mellett immáron a híres Star Wars karakterekkel is átélheted az élményt - Yoda mester, Miki egér és Hulk tökéletesen megférnek egymás mellett. Ehhez a varászlatos élményhez pedig most jelentősen olcsóbban juthatsz hozzá: a Disney Infinity 3.0 kezdőcsomagokat ünnepi akciónkban verhetetlen áron szerezheted be!


A Disney Infinity 3.0 tartalmilag is rengeteget kínál, a gyerkőcök számtalan lehetőséget választhatnak: végigmehetnek izgalmas küldetéseken, farmot menedzselhetnek, pályát építhetnek vagy mások pályáit próbálgathatják, vagy akár izgalmas versenyekben vehetnek részt - a lehetőségek szinte végtelenek!

A kalandnak a kezdőcsomaggal pedig nincs vége: új kiegészítők, képességkártyák és figurák gondoskodnak arról, hogy móka sose érjen véget. Ha rendelkeztek velük, korábbi Disney Infinity figuráitokat is életre kelthetitek - ünnepi akciónk keretei közt ráadásul a figurák már 2790 forinttól megvásárolhatók!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-12-05 16:41:57
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére