Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Destiny előrendelés, ajándék béta hozzáféréssel!

2266
Jó lövöldözős játékokból sosem elég, pláne ha a szerepjátékok legjobb elemeivel ötvözzük azt: a Halo-val már egyszer legendát teremtő Bungie most a DESTINY című játékával szeretne nagyot alkotni - ez jó eséllyel sikerülni is fog a csapatnak.


Rendeld elő a DESTINY-t bármely fenti konzolra, és hozzáférhetsz majd a valamikor 2014 nyarán induló Destiny-bétához, amivel már hónapokkal a játék megjelenése előtt kipróbálhatod ezt az igen igéretes szoftvert!

Ezen felül pedig előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba!
Destiny előrendelés, infók, gameplay
SZEREPJÁTÉK ÉS FPS A TÁVOLI JÖVŐBEN: ITT A BUNGIE LEGÚJABB JÁTÉKA!

Izgalmas science-fiction alapok, egyedi ötletekkel: A Destiny története igen izgalmasan indít, hiszen egy olyan emberiséget ismerhetünk meg, ami túl van csúcspontján, az Aranykoron. Az említett korszakban kolóniák tucatjait építettük a világűr számos pontján - egészen addig, amíg egy ellenséges faj úgy nem döntött, hogy itt az idő az ellentámadásra: a kolóniákkal megszünt a kapcsolat, az új technológiák egy jelentős része pedig használhatatlanná vált. A Föld és a túlélők egyetlen reményét egy rejtélyes gömb, az Utazó jelenti, ami megadhatja a válaszokat az összes kérdésre - az önvédelemhez szükséges különleges fegyverzettel együtt!

Játszd egyedül, vagy csoportosan, az élmény dinamikusan változik: A Destiny már most egy igen különleges, online-orientált játéknak van szánva, amiben a játékosok felfedező-csoportokat alkotva járják be a különböző helyszíneket. Ilyenkor nem csupán gépi ellenfelekkel, hanem más felfedezőkkel is találkozhattok majd - a szerverek ekkor jóval komolyabb lényeket és csatákat kínálnak majd az egyesített erők számára! A játék a modern MMO játékokhoz hasonlóan rendszeresen új tartalmakat kap majd a megjelenést követően is - a világ és a benne zajló események tehát folyamatosan változnak majd!
Destiny gameplay 01 Destiny gameplay 02

FPS stílus szerepjátékos köntösben: A DESTINY nem egy hagyományos belsőnézetes lövöldözős játék lesz, hiszen azon túl, hogy a célzáshoz az ügyességedre és a reflexeidre szükség lesz, a játék a bevitt találatok sebzését annak megfelelően számolja ki, hogy milyen karakterrel és felszereléssel rendelkezel. A szintlépések mellett a ritka fegyverek és páncélok nagyban növelik majd túlélési esélyeidet - persze az igazán komoly tárgyak megszerzéséhez csapatmunkára és szerencsére egyaránt szükség lesz!

A Destiny egy ízig-vérig nextgen alkotás, még akkor is, ha PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik az új masinák mellett: eddig nem látott ötleteket, méreteket és tartalmat kínál majd 2014-ben a kalandra éhes játékosok számára. Nézd meg a lentebb látható videóban, hogy pontosan mire is gondolunk:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-10-07 15:26:42
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére