Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Itt új legendák születnek: vár a Destiny 2!

425

Az utóbbi évek talán legnépszerűbb online shooterének második része egy grandiózus kalandra hív, melyben barátaiddal közösen fedezhetitek fel a galaxis titkait, ráadásul egy posztert és digitális tartalmakat is kapsz, ha az elsők között vásárolod meg a játékot.

destiny_2_elorendeles_vasarlas

A Destiny három évvel ezelőtt alaposan megbolygatta az online akciójátékok piacát izgalmas helyszíneivel, szabadon módosítható karakterosztályaival, raidjeivel és különleges eseményeivel, a folytatás pedig tovább tökéletesíti a kiválóan működő formulát!

destiny_2_elorendeles_vasarlas_02

A Destiny 2 nem kevesebb, mint négy hatalmas területű vadonatúj helyszínnel várja a kalandvágyó Őrzőket. Látogasd meg a Földet és fedd fel a "European Dead Zone" romvárosának minden titkát, utazz a metánóceánba lassan teljesen belesüllyedő Titánra, vagy a Nessus bolygóra, ahol a buja vegetáció és a legmodernebb technikai vívmányok egyformán megtalálhatóak, hogy végül eljuss a Jupiter Io nevű holdjára. Mindezek a területek lényegesen nagyobbak, mint amit a Destiny-ben tapasztalhattál, valamint a felvehető mellékküldetések is aprólékosabb kidolgozást kaptak, nem is beszélve a térképről, mely segítségével könnyebben nyomon tudod követni az eseményeket.

A közkedvelt kasztok szintén vadiúj alosztályt kaptak, így még a Destiny veteránoknak is képes újdonságok garmadáját nyújtani a második rész, melyhez a készlet erejéig egy posztert, a Kill Tracker Ghost eszköz DLC-t, valamint a Coldheart egzotikus fegyver DLC-t is megkapod tőlünk ajándékba.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-09-04 16:11:07

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére