Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Karácsonyi árzuhanás: PS3 játékok csökkentett áron!

5316
A jelenleg is futó karácsonyi akcióink mellett rengeteg minőségi szoftver került még leárazásra a következő hetekre - most ezek között a játékok közt megtalálhatod majd a tökéletes választást a Fa alá!

KIEMELT AJÁNLATUNK: VADÁSSZ UFÓKRA AZ ÚJ XCOM JÁTÉKBAN!
Szereted az ufós, idegen inváziós sztorikat? Kíváncsi vagy arra, hogy hogyan állnál helyt egy ilyennel szemben? Akkor az idei év egyik legérdekesebb játéka, a THE BUREAU pontosan neked való! A játék ötvözi a külsőnézetes,

fedezékhasználós lövöldözős játékok elemeit a stratégiákkal: itt a katonáidnak egy élete van, és viszlát - szóval fontold meg alaposan, hogy mit és mikor csinálsz majd! Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a taktikázós játékokat, vagy épp rajonganak az UFO-s témáért!


KIEMELT AJÁNLATUNK: ÉLD ÁT ÚJRA A JÁTÉKTERMI HANGULATOT!
Emlékszel a kilencvenes évek legkedveltebb szórakozási formájára a játéktermekből? Igen, azokra a frankó fegyveres játékokra gondolunk, amiben a céllövöldét ötvözik a látványos videojátékokkal!

 Az egyik legnépszerűbb sorozat már akkoriban is a Time Crisis volt, a sorozat pedig egészen a mai napig hódít - ezúttal immáron már a PlayStation Move mozgásérzékelő technológiát használva! Ha ajándékba vennéd, és tudod, hogy van PS Move a háznál, akkor ezzel a játékkal garantáldhatod a partihangulatot és az azonnali nosztalgia-bombát, modern minőség mellett!

>> PS MOVE: TIME CRISIS RAZING STORM MEGRENDELÉS
(A termék PS Move kiegészítőt igényel!)

TOVÁBBI KEDVEZŐ AJÁNLATAINK KARÁCSONYRA:

Dance Star Party PS3 Adidas Micoach PS3 akcó

A sportok rajongói idén sem maradnak olcsón megvásárolható játékok nélkül! Itt van rögtön három különböző wrestlinges játék: a WWE 12, a WWE 13 és a Legends of Wrestlemania más-más megközelítésben, de igen magas minőségben tálalja ezt a népszerű sportot! Vagy itt van a Madden NFL sorozat, ami az amerikai foci legjobb pillanatait hozza el a tévéd képernyőjére - ha pedig ez nem hozna lázba, akkor a jégkorongozás is vár az NHL 2013-as vagy 2012-es részeiben! Ha a valódi mozgást részesíted előnyben a virtuálissal szemben, akkor az Adidas Micoach ideális választás lehet - feltéve, ha rendelkezel egy PS Move kontrollerrel!

XCOM Bureau akció Yakuza Dead Souls akció

Kalandos akciójátékokban, lövöldözős játékokban ezúttal sem lesz hiány: itt van például rögtön a FUSE, vagy a Ratchet and Clank: Tools of Destruction ,mindkét játékot a minőségi játékairól híres Insomniac Games készítette el. A futurisztikus DEFIANCE (ami egy csak online működiő lövöldözős játék), vagy a szintén a jövőben játszódó SYNDICATE (ez pedig rpg-elemekben bővelkedő fps) is kedvező áron kapható karácsonyig - ne habozz hát! Ha inkább a rettegés érdekel, akkor itt van a FEAR 3 - csak vigyázz, nehogy túl jól sikerüljön a rémisztgetés! Vagy megvédheted a Földet az idegenektől a THE BUREU: XCOM DECLASSIFIED című stratégia-akció keverékben.

Persze van, amikor a szórakozás nem ismer határokat, legyen szó rajzfilmszerű játékokról, táncolós szoftvekről, vagy bunyóról: akár az ANGRY BIRDS TRILOGY, a DARKSIDERS 2, a STREET FIGHTER X TEKKEN: egy biztos, ezekkel a játékokkal igen sokáig el lehet majd szórakozni - pláne, ha szereted például a Street Fighter online játékmódjait, amiben játékosok ezrei várnak arra, hogy kipróbáld tudásodat velük szemben is!

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK LISTÁJA:
DEFIANCE   NINJA GAIDEN 3 RAZORS EDGE
 
ADIDAS MICOACH
  DANCE STAR PARTY
 
AIR CONFLICTS
  PRINCE OF PERSIA 2008
 
ANGRY BIRDS TRILOGY
  PRINCE OF PERSIA FORGOTTEN SANDS  
DARKSIDERS 2
 
SYNDICATE  
FEAR 3
  STREET FIGHTER X TEKKEN
 
LEGENDS OF WRESTLEMANIA
  THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED
 
MADDEN NFL 13
  YAKUZA DEAD SOULS
 
FUSE   RATCHET AND CLANK: TOOLS OF DESTRUCTION  
WWE 2k14   NHL 13  
WWE '13
  NHL 12  Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-12-11 15:46:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére