Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Karácsonyi árzuhanás: Xbox 360-as játékok csökkentett áron!

3524


Rengeteg Xbox 360-as játékszoftver kapható most üzletünkben csökkentett áron, amelyek igen hosszú időre le tudják kötni majd a játékosokat, legyen szó akár az akciójátékok, a belsőnézetes lövöldözős játékok, vagy a fitnesz/sportjátékok műfajairól! Ezek a csökkentett árú ajánlataink egészen december utolsó hetéig, karácsonyig érvényesek - lássuk, hogy melyekről is van szó!


KIEMELT AJÁNLATUNK: VADÁSSZ UFÓKRA AZ ÚJ XCOM JÁTÉKBAN!
Szereted az ufós, idegen inváziós sztorikat? Kíváncsi vagy arra, hogy hogyan állnál helyt egy ilyennel szemben? Akkor az idei év egyik legérdekesebb játéka, a THE BUREAU pontosan neked való!

A játék ötvözi a külsőnézetes,fedezékhasználós lövöldözős játékok elemeit a stratégiákkal: itt a katonáidnak egy élete van, és viszlát - szóval fontold meg alaposan, hogy mit és mikor csinálsz majd! Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a taktikázós játékokat, vagy épp rajonganak az UFO-s témáért!


KIEMELT AJÁNLATUNK: JEGES BOLYGÓK ÉS HATALMAS MECHEK
Kicsit másképp képzeled el a fehér karácsonyt, mint mások? Hiányzik egy olyan bolygó, ahol a felszín jelentős részét hatalmas havas réteg borítja? Bejárnád ezt a kegyetlen világot hatalmas fémmonstrumok belsejébe pattanva? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a Lost Planet 3 a Te játékod lesz!

A CAPCOM egyik legérdekesebb akciójátéka ötvözi a gyalogos harcokat a masszívabb, több lövést kibíró mechek irányításával. Futurisztikus, modern grafikával és egyedi játékmenettel bíró játék ez, amelyet a megállás nélküli akciót kedvelő játékosoknak kellemes szórakozást biztosít majd - ráadásul most nem is akármilyen áron!

Metal Gear Rising akcio Halo 4 Akció

Akciójátékokban, lövöldözős címekben nem lesz hiány a Fa alatt idén sem: most csökkentett áron vásárolhatod meg például a HALO 4-et, vagy épp az THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED-ot, hogy az MMO elemekre építő DEFIANCE-ról ne is beszéljünk! Vár ismét a jeges, ekkor még felfedezésre és betörésre váró bolygó a LOST PLANET 3-ban, vagy a futurisztikus fegyverek és összecsapások a FUSE-ban (ez utóbbit a Ratchet and Clank fejlesztői hozták össze!). Ha inkább az akció, a kaszabolás és a felnőttesebb szórakozás érdekel, akkor a DARKSIDERS 2 és a Ninja Gaiden 3 áll rendelkezésedre - vagy épp a Star Trak mozifilm játékváltozata vár majd arra, hogy elmerülj JJ Abrams új Star Trek-víziójában! Ha pedig az idei év legjobb kaszabolására vágysz, akkor szó szerint fogja teljesíteni kívánságod Raiden a METAL GEAR RISING: REVENGEANCE-ben!

FUSE Akció Band Hero Akció

De nem csak a komoly játékokról szól akciónk: jöhetnek a fiataloknak, vagy épp az egész családnak szóló ajánlataink is! Itt van rögtön a CARNIVAL GAMES, a Kinectre építő minijáték-kollekció, vagy a szintén kinectre támaszkodó ZUMBA FITNESS, ami segít abban, hogy a legjobb formában vágj neki az új évnek! A BAND HERO összehozza az egész családot egy jó zenélésre, míg a DREAMCAST COLLECTION a nosztalgikus hangulatban lévő játékosoknak okozhat rengeteg kellemes órát. Ha már a nosztalgiánál tartunk: nem mehetünk el a csökkentett árú METAL GEAR SOLID HD COLLECTION mellett sem, hiszen kevesebb, mint egy játék áráért kapunk nem egyet, de rögtön hármat!

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ JÁTÉKOK LISTÁJA:
HALO 4   BAND HERO  
DEFIANCE   ZUMBA FITNESS  
FUSE   DARKSIDERS 2  
METAL GEAR RISING   LOST PLANET 3  
DREAMCAST COLLECTION   DEFIANCE  
KINECT CARNIVAL GAMES   BUREAU: XCOM DECLASSIFIED  


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-12-10 13:03:40
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére