Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Dead Rising 3!

1133
Az Xbox 360 tulajdonosok bizonyára jól ismerik a Capcom egyik nagy játéksorozatát, a Dead Risingot! A Dead Rising egy olyan korszakban mutatott igazán nagy újdonságokat, amikor a játékosok még vevők voltak az új játékélményekre: a zombis túlélő-horror és akció keverék nem riadt el a humortól sem, és hihetetlen mennyiségű zombit pakolt a tévék képernyőjére. Nem véletlen hát, hogy az új konzol, az Xbox One megjelenésekor egy új Dead Rising is vár majd a játékosokra!


Dead Rising 3 Előrendelés (Xbox One)

A Dead Rising 3 a Capcom Vancouver és a Microsoft Game Studios közös fejlesztése, ami roppant szórakoztató módon mutatja be az újdonsült Xbox One tulajdonosok számára, hogy mire is képes az új konzol. A Dead Rising 3 főhőse, Nick Ramos egy egészen méretes városkában harcol a zombi-invázióval, minden eddiginél nagyobb szabadság mellett. A zombik elleni harcban konkrétan mindent felhasználhatsz majd: tárgyakat, épületeket, fegyvereket, eleketromosságot, magasságot, fizikai erőt vagy hőt - a harcban a változatosságra nem lesz majd panasz! A zombik többen vannak, mint valaha, és változatosak is: a fejlesztők szerint konkrétan nem lesz két ugyanolyan kinézetű és viselkedésű ellenfél a játékban!

A Dead Rising 3 az Xbox One nyitókínálatának szerves részét képezi, így már a gép megjelenésekor elérhető lesz a játékosok számára! Az Xbox One képességei mellett a játék a Kinectet és a SmartGlasst is használja!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-10-21 11:35:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére