Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Playstation - Days of Play 2019

97


A Sony-tól megszokottan az E3-mal egy időben indítja a Days of Play eseményt és igyekszik lenyűgözni a játékosokat, melynek ideje alatt most kedvezményes áron juthatsz hozzá játékokhoz, gépcsomagokhoz és kiegészítőkhöz egyaránt, ne habozz, indul a Days of Play!
 
A legnagyobb gamer expo hét keretein belül minden évben a Sony az E3-ra időzíti  a Playstation tulajok egyik legnagyobb ünnepét a Days of Playt, 11 napon keresztül, június 7-től egészen 17-ig Days of Play promóció alatt futó termékekhez töredék áron juthatsz hozzá. Ebbe beletartozik akár a Days Gone, a listán szerepel a Marvel’s Spider Man vagy akár a God of War és még több Playstation hits címek. Mind ezek mellett, ha gépet szeretnél vásárolni, most kedvezményes áron juthatsz hozzá a PS4 konzolokhoz is, na meg a PSVR sem maradhat ki és egyéb PS4 kiegészítők sem! Nem utolsó sorban érkezik a limitált festésű 2019-es Playstation 4 slim 1TB Days of Play Limited Edition amit nálunk is könnyedén beszerezhetsz!


 
Minden évben a Days of Play ideje alatt sok finomsággal látja el a Playstation tulajokat a Sony, kövess minket figyelemmel, hogy ne maradj le semmiről!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2019-06-06 16:03:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére