Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Dark Souls 2!

1010

Elérkezett az idő, hogy útnak indulj. Választott harcosoddal (vagy mágusoddal, papoddal) egy sötét, kietlen világban találod magad, ahol bármelyik kő mögött halálos csapda rejtőzhet. Ahol bármelyik sarkon félve fordulsz majd be, az ismeretlen ellenfelek lábnyomai, hangjai pedig ott lesznek körülötted minden pillanatban.


Démoni erők, hatalmas sárkányok, megfoghatatlan szellemalakok vezetnek utadon, és próbálnak eltenni láb alól - de nem sikerülhet nekik! Mert ez a Dark Souls 2 világa, ahol a kegyetlen sötétség mellett egy dolog mindig biztos marad: akármilyen rossz a helyzet, mindig van kiút, mindig van esély a túlélésre!

Dark souls 2 gameplay kép

A 2010-ben Év Játéka címek tömkelegét besöprő játék utódja, a Dark Souls 2 holnap megjelenik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt! Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottatok, a játékot kiküldtük a megadott címekre, amelyet a mai nap folyamán vehettek majd át. Ha pedig a személyes átvétel mellett döntöttél, akkor már reggel tíz órától kezdve átveheted példányodat! A pécés verzió megjelenése még néhány hetet várat magára - addig is nézzük meg videó formájában, hogy milyen kalandokra kell számítani, ha a Dark Souls 2 mellett döntesz:)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-03-13 16:25:55
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére