Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Dark Souls 2 pécés változata!

1018
Pécésként végre Te is kezedbe veheted az idei év legjobbnak tartott akció-szerepjátékát, a DARK SOULS 2-t! A From Software tehetséges fejlesztőcsapata az első Dark Souls esetében még csak a konzolos megjelenés után gondolt arra, hogy illene pécére is elkészíteni a játékot, a folytatásnál azonban már előre terveztek a pécés verzióval - nem véletlen tehát, hogy a megfelelő géppen rendelkezők az Xbox 360-as és PS3-as verzióknál jóval szebb és gyorsabban futó játékot kapnak kézhez a játék telepítését követően!

A DARK SOULS II nem akármilyen kalandra invitál majd egy sötét, kegyetlen világban: járd be az elhagyatott katakombák mélyét, ereszkedj le a leggonoszabb barlangokba, és mássz meg egészen gigantikus kastélyokat. Fedezd fel a világot, harcolj a legegzotikusabb (és legocsmányabb) szörnyekkel - és reménykedj, hogy élve megúszod a kalandot! Már amennyire a Dark Souls 2 hősei élőnek számítanak...

Dark Souls 2 PC 01 Dark Souls 2 PC 02

A játék több száz órányi tartalommal, változatos kasztokkal, online PVP-vel kápráztat el Téged, ha csak egy picit is fogékony vagy az akció-szerepjáték hibridek által kínált kalandokra! A játék már kapható üzletünkben, előrendelőinknek pedig köszönjük, hogy minket választottatok, a játékokat kiküldtük a megadott címekre!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-23 01:29:54
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére