Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Dark Souls II normál és gyűjtői kiadásban!

2755
Nem lesz sok időnk arra, hogy kipihenjük az idei Ősz hihetetlen játékkínálatát: amint vége a télnek, a tavaszt márciusban a Dark Souls második része köszönti majd! A Dark Souls II egy sötét, kegyetlen világ kapuját nyitja ki március tizennegyedikén - ha belépsz, készülj életed egyik legizgalmasabb akció-RPG élményére!

ELŐRENDELHETŐ A DARK SOULS UTÓDJA, A DARK SOULS II (PS3,360,PC)!

Megjelenés: 2014.03.14

A játék nem csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra rendelhető elő, hanem jön a pécés verzió is. A PC-s változat megjelenése a jelenlegi tervek szerint 2013 márciusában lesz esedékes.
The Bureau Xcom Declassified előrendelés

  • Dark Souls II - Harcolj és kalandozz úgy, mint még soha! A Dark Souls és a Demon's Souls megmutatta, hogy van értelme a taktikai megközelítésnek, ha az akció-RPG műfajról van szó: a Dark Souls II sem egy könnyen kitanulható kaland. A játékban rengeteg eszköz áll majd a rendelkezésedre, de cserébe a fejlesztők elvárják, hogy tiszteld a játékszabályokat! Itt minden ütésnek súlya van, itt minden mozdulatnak következményei vannak: tanuld meg és használd ki előnyödre ezeket!

  • Sötét világ, fergeteges hangulat: Ne tévesszen meg a "Dark" jelző, nem a divatos vámpíros kalandok, vagy a goth irányzat vár Rád ebben a játékban. A játék készítői egy valóban kietlen, haldokló, szörnyekkel és bizarr lényekkel teli világot hoztak létre, amelyet élmény lesz felfedezni, élmény lesz felderíteni a titkait, és legyőzni a legerősebb zsarnokait, félisteneit. Valószínűleg nem akarsz majd ideköltözni a kaland végén - és ez így van rendjén, elvégre a Dark Souls II valódi dark-fantasy alapokra épít!

  • Hatalmas tartalom, gyönyörű látvány: A Dark Souls II alaposan kihasználja a konzolok és a pécék grafikai képességeit, az eredmény pedig már-már a következő generációs masinákat idéző látványvilág lett! Ha pedig nem csak a külsőségek érdekelnek, hanem a tartalom, akkor szerencséd van: a DS2-ben több száz órányi kaland van elrejtve. Az egyszeri végigjátszás lazán beletelik majd 80-100 órádba, hogy a megannyi (egymástól eltérő játékmenetű) kasztról, a plusz nehézségi fokozatokról, vagy az online párbajozásról ne is beszéljünk!

Dark Souls II trailer 01 Dark Souls II trailer 02

DARK SOULS II: A GYŰJTŐI KIADÁS - ELŐRENDELÉS, TARTALOM:
Ha igazán elszánt rajongó vagy, aki szeretné a legteljesebb pompájában birtokolni a tavasszal megjelenő Dark Souls II-t, akkor számodra igazán komoly extrákkal készülünk! Előrendelhető nálunk ugyanis a Dark Souls II Collector's Edition, a gyűjtői kiadás - Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és pécére egyaránt! Az alapjátékon túl egy majd' fél kilós Warrior Knight figura üti majd a markod (30 centis magasságú, alaposan megmunkált darabról van szó), és persze a kihagyhatatlan Artbook is a csomag része - keménykötéssel, színes festményekkel a játék fejlesztéséből: igazi rajongói alapvetésről beszélhetünk! Kapsz még ezeken túl egy textil-térképet a Dark Souls II világáról (szigorúan a végigjátszás utánra! : ) ), egy egyedi fémtokos külsőt, és ami a legfontosabb, a csomag része a Motoi Sakuraba (híres japán zeneszerző, megannyi anime és játék zenéjét ő készítette) nevével fémjelzett Dark Souls II soundtrack is!

>> DARK SOULS II GYŰJTŐI KIADÁS ELŐRENDELÉSE (XBOX 360, PS3, PC)

 

Dark Souls 2 gyűjtői kiadás kép

Hogyan is néz ki mindez a monitorod, tévéd képernyőjén? Nem kell sokat találgatni, hiszen itt van rögtön egy frissebb Dark Souls II trailer - kapaszkodni, a játékban is ilyen jelenetekkel találkozol majd:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-09-23 13:56:01
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére