Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


2014-re csúszik a DriveClub és a Watch Dogs!

1111
Ezen a héten két szomorú bejelentésről is be tudunk számolni: a Ubisoft és a Sony egyaránt több időt kér rajongóitól játékaik befejezésére. A két érintett szoftver a Watch Dogs és a PS4-exkluzív DriveClub.

Watch Dogs 2014

>> A Ubisoft bejelentette, hogy a Watch Dogs című, egyébként november végére várt játékuk befejezéséhez még több időre van szükségük. Ahhoz, hogy a játék valóban magas minőséggel bírjon, el kellett tehát csúsztatni a megjelenési dátumot, méghozzá 2014 tavaszára. Annyi biztos egyelőre, hogy valamikor 2014 áprilisában vagy az azt követő hónapokban jelenik majd meg a játék - a csúszás az összes Watch Dogs verziót (Xbox 360, Ps3, Ps4, Xbox One, Wii U és PC) érinti.

Drive Club 2014

>> A PlayStation 4 nyitókínálatának egyik darabja, a DriveClub is hasonló sorsra jutott. Korábban már lehetett sejteni, hogy valami nincsen rendben a fejlesztéssel, hiszen a csapat nem mutatott meg még mindent a játékból, illetve a grafikus motor is még a legutóbbi információk szerint sem volt véglegesítve: mint kiderült, ennek az az oka, hogy a csapatnak több időre van szüksége a játék befejezéséhez. A Sony úgy döntött tehát, hogy nem akarnak egy félkész játékot most ősszel a PS4-tulajdonosok számára kiadni, úgyhogy a DriveClub is csak valamikor 2014-ben jelenik meg, valamikor tavasszal.

A DriveClub mindezek mellett ingyenes változatban járt volna a PS4-es PS Plus-előfizetők számára, helyette ősszel a Contrast című puzzle platformer lesz az ingyenesen letölthető játék, a Resogun mellett.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-10-18 11:46:59
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére