Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Kamatmentes hitel a Cofidis-től!

305

Előfordult már veled is, hogy egy húzósabb hónapban a rengeteg hirtelen felmerült költség miatt nem tudtad megvenni a kinézett játékokat, a végtelenségig tolódott a régóta tervezett gépvásárlás vagy a tökéletes gyereknapi ajándékot kénytelen voltál elszalasztani annak anyagi vonzata miatt?

cofidis_kamatmentes_hitel

A megoldás szerencsére az ilyen és ehhez hasonló szituációkban már nem a vég nélküli várakozás, hiszen webshopunk minden termékére igénybe a Cofidis hitelszolgáltatását (a vásárlás végösszegének el kell érnie a 30.000 Ft-ot)! Ehhez mindössze személyi igazolványra, lakcímkártyára és egy jövedelemigazolásra lesz szükséged, melyeket a forradalmi videós azonosítás segítségével perceken belül online be is mutathatod a Cofidis munkatársának, így jelentősen lerövidítve és leegyszerűsítve a hiteligénylés folyamatát.

Ezt követően csupán el kell küldened a dokumentumokat e-mailben és már várhatod is, hogy kollégáink értesítsenek arról, hogy mikor jöhetsz a részedre félrerakott termékekért. A legjobb dolog azonban még csak most jön: ha június 15-ig igényelsz hitelt a Konzolok Szervizében, akkor hat hónapos futamidő esetében 0%-os THM-el, azaz kamat nélkül tudod igénybe venni a részletfizetés lehetőségét.

Vásárolj, játssz és használd ki a kamatmentes részletfizetés lehetőségét még ma a Cofidis elképesztően kedvező webshop hitelének segítségével!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-05-16 17:04:51

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére