Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Kamatmentes hitel a Cofidis-től!

692

Előfordult már veled is, hogy egy húzósabb hónapban a rengeteg hirtelen felmerült költség miatt nem tudtad megvenni a kinézett játékokat, a végtelenségig tolódott a régóta tervezett gépvásárlás vagy a tökéletes gyereknapi ajándékot kénytelen voltál elszalasztani annak anyagi vonzata miatt?

cofidis_kamatmentes_hitel


A megoldás szerencsére az ilyen és ehhez hasonló szituációkban már nem a vég nélküli várakozás, hiszen webshopunk minden termékére igénybe a Cofidis hitelszolgáltatását (a vásárlás végösszegének el kell érnie a 30.000 Ft-ot)! Ehhez mindössze személyi igazolványra, lakcímkártyára és egy jövedelemigazolásra lesz szükséged, melyeket a forradalmi videós azonosítás segítségével perceken belül online be is mutathatod a Cofidis munkatársának, így jelentősen lerövidítve és leegyszerűsítve a hiteligénylés folyamatát.

Ezt követően csupán el kell küldened a dokumentumokat e-mailben és már várhatod is, hogy kollégáink értesítsenek arról, hogy mikor jöhetsz a részedre félrerakott termékekért. A legjobb dolog azonban még csak most jön: ha 2019 április 30-ig igényelsz hitelt a Konzolok Szervizében, akkor tíz hónapos futamidő esetében 0%-os THM-el, azaz kamat nélkül tudod igénybe venni a részletfizetés lehetőségét.

Vásárolj, játssz és használd ki a kamatmentes részletfizetés lehetőségét még ma a Cofidis elképesztően kedvező webshop hitelének segítségével!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-05-16 17:04:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére