Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Castlevania: Lords of Shadow 2 előrendelés, előrendelői ajándékkal!

2015

Amennyiben nem rendelkezel olyan tervekkel, hogy következő generációs konzolt vásárolj az elkövetkezendő pár hónapban, akkor sem kell csüggedned, hiszen ez a tavasz elég sok meglepetést tartogat a mostani konzolok számára is! Itt van például rögtön a MercurySteam igéretes alapokkal rendelkező játékának, a Lords of Shadownak a folytatása!


A Castlevania: Lords of Shadow 2 alaposan felforgatja a játékszabályokat, hiszen a fejlesztők tanultak azokból a hibákból, amik az első részt érintették. A játékosok nagyobb, szabadabb világot szerettek volna látni a folytatásban: most meg is kapják ezt! Drakula kastélya teljes mértékben bejárható lesz, udvarral, katakombákkal, rejtett zónákkal együtt: a játéktér mérete nagyobb így, mint az előző részben!

Castlevania Lords of Shadow 1 Castlevania Lords of Shadow 2


A játék sebességére és harcrendszerére is érkezett elég kritika: bár az alapok meglepően szórakoztatóak voltak, azért sokan szerettek volna még folyamatosabb mozgást, még több lehetőséget a csaták során... Nos, nekik sem kell csalódniuk: a Castlevania: Lords of Shadow 2 ugyanis már folyamatos 30fps mellett pörgeti a csatákat, méghozzá alaposan felturbózott harcrendszer mellett! Akár veterán Castlevaniás, akár a sorozatot nem ismerő játékos vagy, a Lords of Shadow 2 számodra is tartogat majd meglepetéseket!

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW 2 ELŐRENDELÉS:
XBOX 360 KONZOLRA / PS3 KONZOLRA

Előrendelőink Lords of Shadow 2-es témájú egérpadot kapnak tőlünk ajándékba!
Megjelenés: 2014.02.27

MÁR GYŰJTŐI KIADÁSBAN IS ELŐRENDELHETED A JÁTÉKOT!

A normál verzió mellett előrendelhető Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra a gyűjtői kiadás is, ami ezúttal a dallamos "Dracula's Tomb Premium Edition" névre hallgat. Ez a verzió valóban kielégíti a gyűjtők igényét, hiszen nem csak a speciális doboz (és a játékot tartalmazó fémdoboz) jelenti az extrák csúcsát, hanem a limitált kiadású Artbook, vagy a négy darab, egyenként 10cm magasságú Castlevania figura: ezeket büszkén pakolhatod majd ki polcodra!

CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW 2 GYŰJTŐI KIADÁS ELŐRENDELÉS:
XBOX 360 KONZOLRA / PS3 KONZOLRAA Castlevania: Lords of Shadow 2 megjelenése napra pontosan pedig február huszonhetedikén lesz esedékes, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra egyaránt!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-11-08 14:04:23
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére