Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Call of Duty: Ghosts - befutottak az első infók!

1046
Az Xbox One bemutató nem csak a hardverről és az új funkciókról szólt, hanem egy igen komoly játékbemutatóról is: itt mutatkozott be elsőként az Infinity Ward legújabb játéka, a Call of Duty: Ghosts!

A Call of Duty: Ghosts egy teljesen új Call of Duty, ami idén ősszel kerül majd a boltok polcaira - természetesen a mostani bemutató teljes egészében az Xbox One verzióra koncentrált, így a mellékelt képeken és videón ezt a változatot láthatod. A Call of Duty: Ghosts címe nem véletlenül lett az, ami: az Egyesült Államok hadserege ezúttal vesztes pozícióból indul: egy egyelőe nem részletezett erő teljes katonai győzelmet arat a hadsereg felett, a maradék katonák pedig a spártai 300-hoz hasonló módon szinte emberfeletti módon kűzdenek a túlélésért. Ott sújtanak le, ahol az ellenfél csak egy apró rést is enged a pajzsán. Nem hagynak nyomot maguk után. Nem hibáznak. Nem osztanak, de nem is kérnek kegyelmet. Ők a Call of Duty: Ghosts szellemei - őket irányíthatod majd Te is!


A Call of Duty: Ghosts teljesen átalakított grafikus motorral érkezik, ami soha nem látott részletességet tesz lehetővé. Az összes karaktermodell teljesen élethű külsővel bír, és még a bőrön lévő sérüléseket, apró szőrszálakat is láthatod majd a játékokban - erre a a jelenlegi konzolok nem képesek. A Ghosts megannyi új grafikus trükköt is bevet annak érdekében, hogy meglepő látványt mutasson: hiába közelítesz rá egy gömbölyű felületre, a poligonok szögletessége nem fog előtűnni, hanem az egyes objektumok megőrzik eredeti felületi ívüket. És ez csak egy a megannyi újítás közül! A fejlesztők azonban nem adtak alább: a Call of Duty: Ghosts az Xbox One konzolon is 60 fps-el fut majd!


A Call of Duty: Ghosts nextgen verziója teljesen átalakított multiplayerrel bír majd, amelynek legnagyobb újítását a dinamikus pályák jelentik. Ahogy a játékosok egymásnak ugranak, úgy az adott helyszín egyre inkább megadja magát: a lövedékzápor és a bombák, rakéták valóban leépítik az épületek struktúráját, később pedig egész szinteket tudnak a földdel egyenlővé tenni. A Call of Duty: Ghosts multiplayer módjaiban nem leszel soha biztonságban egy sötét sarokban sem: ki tudja, hogy az épület külsejébe mikor csapódik be egy eltéved - vagy épp pont oda irányított - rakéta?

Az egyjátékos mód is bővelkedik az újdonságokban, természetesen. Egy harcra kiképzett kutya is csatlakozik a katonákhoz, akivel a játékosok valódi kapcsolatot alakíthatnak ki. A kutyust egy valódi harcikutyáról modellezték le, elképesztő részletesség mellett - a viselkedése ennek megfelelően egészen hihetetlen lesz! Szükség lesz minden segítségre a Call of Duty: Ghosts kampányában, hiszen az esélyek kezdetben nagyon nem a Te oldaladon állnak majd, raáadásul az ellenséges katonákat irányító mesterséges intelligencia is jóval komolyabb kihívást nyújt majd, mint korábban!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-05-21 22:26:36
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére