Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Call of Duty WWII vásárlás - irány a csatatér!

634

call_of_duty_wwii_elorendeles_vasarlas

Az év akciójátéka már a kapuknál vár, hogy a második világháború csataterein végigvezetve elvigyen életed kalandjára, ráadásul ha nálunk vásárlod meg a Call of Duty WWII-t, akkor egy KSZ exkluzív katonai táskával, valamint egy DLC csomaggal is meglepünk a készlet erejéig!

call_of_duty_vasarlas_elorendeles_02

Eljött a pillanat, amire minden rajongó lélegzetvisszafojtva várt: a Call of Duty WWII visszatér abba a korba, mely legendássá tette ezt a szériát: a második világháborúba! 9 hosszú év kihagyás után újra lehetőségt kapsz arra, hogy az emberiség történetének legtragikusabb eseményét testközelből átéld elképesztő realizmussal és minden eddiginél látványosabb grafikával körítve.

A játékban helyet kapott egy vadonatúj single player kampány, melyben egy fordulatokban és drámai eseményekben gazdag sztorit játszhatsz végig és tapasztalhataod meg a front borzalmait. Természetesen nem maradhatott ki a Call of Duty WWII-ből a sorozat legnagyobb erősségeként emlegetett multiplayer, mely teljesen új lehetőségek garmadáját kínálja a csatatér szereplőinek. Végül, de nem utolsósorban itt van a dedikált  kooperatív opció - a Nazi Zombies játékmódban egy alternatív valóságban játszódó külön sztori vár arra, hogy barátaiddal belevágj.

A Call of Duty WWII-höz továbbá egy tetszőlegesen feloldható fegyvert, 4 órányi dupla XP-t, egy KSZ exkluzív fegyverskint, valamint egy szintén csak nálunk megtalálható katonai hátizsákot is kapsz - a készlet erejéig!
 


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-10-31 12:53:22

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére