Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Kapható a Call of Duty: Advanced Warfare!

778
Idén ősszel sem maradsz majd online lövöldözés nélkül Xbox 360-on: az Activision ugyanis bejelentette, hogy készül a Call of Duty: Advanced Warfare! Az új epizód egy teljesen új történetszál kezdetét jelenti, amiben modern környezetben, a drónokra és a speciális hadviselésre támaszkodó világban kell nem akármilyen konfliktusokat megoldanod. Exoskeletonok, pénzéhes cégvezetők, a civilek életét fenyegető támadások, a globális káosz fenyegetése: van itt minden, amit egy ilyen játéktól elvárhatsz! A legjobb, hogy kiemelt szerepe lesz a magánhadsereget vezető Kevin Spaceynek, aki legutóbb a House of Cards című sorozattal tett le nagyot az asztalra!

Advanced Warfare 01 COD Advanced Warfare 02

A Call of Duty: Advanced Warfare komolyabb újdonságokat mutat majd be, mint amit az eddigi részektől megszokhattunk, a fejlesztők ugyanis most a szokásosnál is több időt töltöttek el a játék fejlesztésével. A cél az, hogy mind az egyjátékos módban, mind az online multiplayerben komoly meglepetések várjanak Rád - felejtsd tehát el az eddig megszokott COD-os tempót és pályatervezést: vár ugyanis a kegyetlenebb, lendületesebb, kiszámíthatatlanabb Advanced Warfare világa!


Ahogy közeleg a játék megjelenése, úgy fogunk majd egyre több információval szolgálni az ősz egyik legfontosabb játékáról!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-05-23 14:36:46
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére