Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Minőség kedvező áron: elindult decemberi Blizzard-akciónk!

2499
Decemberben sem maradunk komolyabb Blizzardos akció nélkül! A legminőségibb pécés játékairól híres csapat több játéka is döbbenetesen jó árakon lesz megvásárolható a következő napokban: ha ideális ajándékra vágysz akár magadnak, akár mások számára, akkor ne keress tovább: ezek a játékok saját műfajaikban magasan a legjobbnak számítanak!WORLD OF WARCRAFT: SOHA NEM VOLT ENNYIRE OLCSÓ A BELÉPŐ AZEROTHBA!

Minden idők legnépszerűbb és legjobb online szerepjátéka, a World of Warcraft most fergeteges áron kínálja magát a komolyabb szabadidővel rendelkező játékosoknak! Kezdjük egyből az alapokkal: az egy havi előfizetést, a World of Warcraft alapjátékot, a Burning Crusade, és a Wrath of the Lich King kiegészítőket egyaránt tartalmazó csomag most csak 1490 forintba kerül - ennyiét pedig akkor is megéri beugrani a kalandba, ha nem akarnád folytatni a havidíj fizetését. Egy hónap alatt fergeteges mennyiségű küldetést oldhatsz meg, bejárhatod öt kontinens legnehezebb labirintusait, és több kasztot és fajt is kipróbálhatsz!


Ha pedig a maximumra törekszel, és folytatnád tovább a kalandot, akkor a World of Warcraft: Mists of Pandaria 2999 forintos áron kapható: ez a kiegészítő új helyszínnel, új játszható fajjal, és megannyi új küldetéssel és kihívással várja a veterán játékosokat és az új kalandozókat egyaránt!

World of Warcraft kép 01

STARCRAFT II ÉS HEART OF THE SWARM: 5990 FORINTOS EGYSÉGÁRON!

Most igen kedvező áron ugorhatsz be a modern játékok egyik legnagyobb, legnézettebb e-sportjába: a StarCraft II: Wings of Liberty, illetve annak kiegészítője, a StarCraft II: Heart of the Swarm most egyaránt kedvezőbb áron vásárolható meg: mindkét játék 5990 forintba kerül - így egyetlen konzolos játék áráért cserébe két komoly kampány, illetve több száz órányi potenciális szórakozást kínáló online multiplayer is vár majd Rád! Ez a valósidejű stratégia nem tartozik a legkönyebbek közé, de ha egyszer rákapsz az ízére, akkor nem fogsz tudni leállni, és egyre többet és többet akarsz majd játszani!


HOGY A KONZOLOK SE MARADJANAK KI: AKCIÓS ÁRON A 360-AS ÉS PS3-AS DIABLO III!

Ahhoz képest, hogy a Blizzard első sorban pécés fejlesztőként van számon tartva már több, mint másfél évtizede, azért a szeptember első napjaiban megjelent Diablo III annyira jól sikerült, hogy szinte egyöntetűen jobbnak tartják a játékosok ezt a verziót, mint a pécés eredetit. Bizony: a Diablo III 360-on és PS3-on is megéri a pénzét, hiszen egy képernyőn és egy konzolon akár négyen is nyomhatjátok, kifejezetten a konzolra optimizált grafikával és irányítással! Ráadásul itt nincs Aukciós Ház, illetve nem kell mindig online lenned: akkor és úgy játszol hát a játékkal, ahogy csak kedved tartja! És hogy mindezt mennyiért kapod most meg? Most csupán 10990 forintért!


Diablo III

Egy dolog a közös a fenti játékokban: a lehető legmagasabb minőséget képviselik, mindezt pedig olcsó trükkök használata nélkül. A Blizzard játékokat nem egy hétvégére veszik az emberek: ezekben a játékokban több száz órányi (vagy még több) szórakozás lapul!

A fenti akciók december harmadikától egészen december tizenötödikéig érvényesek!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-12-03 10:49:28
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére