Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Erre a madárra nyugodtan lecsaphatsz: Bioshock Infinite Songbird akció!

1566
Játszottál már az idei év egyik legjobbjának tartott játékával, a Bioshock Infinite-tel? A legendás Bioshock utódjának tartott játék alaposan felforgatta a belsőnézetes lövöldözős játékok megszokott hagyományait, és izgalmas, változatos játékmenetével igen sok rajongót szerzett magának. Most kedvező áron vásárolhatod meg a játék legmasszívabb kiadását, az Xbox 360-as Songbird Editiont!


A Bioshock Infinite Columbia égi városában játszódik, egy elképzelt múltban. Columbia bizarr utópia, látszólag tökéletes társadalmi renddel és hihetetlen technológiai újdonságokkal (egy égben lebegő városról beszélünk!) - a felszín alatt azonban idegenygyűlölet, rasszizmus, komoly tévhitek, és az emberi hibákat kihasználó elit manipulációi azonnal észrevhetővé válnak a megfigyelő számára. De mielőtt morális problémákat feszegethetnél, egy különleges hölgyre bukkansz: Elizabeth valamiért nagyon fontos Columbia vezetői számára, hiszen egy hatalmas gépi madár, a Songbird lett kijelölve Elizabeth őrzésére - Songbirddel pedig a játék során többször is találkozhatsz majd! Nem csak a játékon belül: most induló akciónkban a roppant jól sikerült Bioshock Infinite Songbird Editionjét vásárolhatod meg kedvező áron - ha gondolkoztál a játék megvásárlásán, akkor ezzel alaposan megadhatod a módját!
A Bioshock Infinite: Songbird Edition az alapjátékon túl egy 64 oldalas artbookot, több figurát (Handyman, Songbird), kulcstartót és extra DLC-ket tartalmaz: ezzel a csomaggal a maximális élményt kapod!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-16 11:50:32
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére