Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Battlefield 3 Árcsökkentés: Ugorj be a kalandba kedvező áron!

1491
BATTLEFIELD 3 ÉS BATTLEFIELD PREMIUM ÁRCSÖKKENTÉS!
Az elmúlt néhány évben kevés sorozatnak sikerült hosszú távon megmaradnia az online lövöldözős játékok frontján. Sok tényező kell ahhoz, hogy egy játékot éveken át kitartóan játsszanak játékosai: a Battlefield 3 azonban egyértelműen ezek közé tartozik. Hiába jelent meg a játék már több, mint két éve, még most is igen gyorsan találhatsz magadnak ellenfelet vagy csapattársat az igen izgalmas, csapatmunkára és taktikai érzékre építő online multiplayer csatamezőkön. Persze ha kezdőként indulsz harcba, akkor nem árt begyakorolnod a fegyverhasználatot és a mozgást - erre pedig tökéletes lesz a Battlefield 3 egyjátékos kampánya!


A Battlefield 3 árait minden platformon lecsökkentettük, hogy most még könyebb legyen felvenni a virtuális kesztyűt: ha eddig is szerettél volna csatlakozni a BF3-játékosok igen népes táborába, akkor most itt a tökéletes alkalom erre! Az árcsökkentés az Xbox 360-as, PlayStation 3-as és PC-s verziókat egyaránt érinti, sőt: kedvezőbb áron kaphatók a Prémium hozzáférést garantáló kiegészítő tartalmak is. Készülj az igen látványos harcokra és a megállás nélküli akcióra: vár a Battlefield 3 világa!
KEDVEZŐ ÁRON VÁSÁROLHATÓ MEG A BATTLEFIELD 3: PREMIUM IS!

A normál verziók mellet csökkentettük a Battlefield 3 Prémium szolgáltatáskód (PC) és a Battlefield 3: Prémium Kiadások (PC,360, PS3) árát is! A Prémium nevű szolgáltatás az alapjátékot bővíti ki, mind az öt új multiplayer pályacsomagot (Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath, End Game) megkapod, olcsóbban mint ha egyesével vásárolnád meg őket. Ezen felül pedig egy rakás ingame extra is üti a markodat, ha a BF3-at a Prémium csomaggal kezded el játszani. Új fegyver skinek, prioritás a szerverlistákon (PC), dupla XP-s eventek, stb. Megéri tehát beruházni erre a szolgáltatásra, ha már rendelkezel a Battlefield 3 alapjátékkal - vagy pedig, ha elég komolyan akarod venni az online mókát, akkor érdemes induláskor a Prémium csomagot megvásárolni!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-06-07 11:44:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére