Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Battleborn!

1340
A Gearbox fejlesztői nem ma kezdték az ipart: a veterán FPS-készítők most ismét izgalmas új meglepetéssel készültek a műfaj rajongói számára. A Battleborn PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt kapható üzletünkben!

Battleborn gameplay kép

A Battleborn egy futurisztikus, színes világban játszódik, ahol már csak egy elő csillag maradt az univerzumban. Souls birtoklásáért küzd mindenki, ám sajnos van egy misztikus sötét erő, ami az el akarja pusztítani azt. Az egyjátékos módban megismerheted a játék történetét és kiderítheted, ki áll a sötét erők mögött, míg a multiplayerben Souls birtoklásárét vívhatod meg a harcot 5v5 felállásban. A többjátékos módban háromféle játékmód vár majd: a helyfoglalós Capture, a bázisvédős Incrusion, és a minionokról szóló Meltdown. Egy szerepjátékos elemekkel megspékelt FPS részese lehetsz, ha előrendeled a Battleborne-t, ami igazán megdobogtatja majd a műfaj kedvelőinek szívét.

MEGVÁSÁROLOM A JÁTÉKOT:
PC-re | PS4-re | Xbox One-ra
Battleborn előrendelés 01 Battleborn előrendelés PS4 PC Xbox One

De ettől még a fejlesztők nem feledkeztek meg a gyönyörű grafikáról, az egyjátékos tartalomról sem: az online aréna mellett lesz tehát elegendő teendőd akkor is, ha inkább egyedül szeretnél játszani. A Gearbox fejlesztői tudják, mi a jó lövöldözős játékok titka: a Battleborn a következő nagy dobás a műfajban!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-01-05 22:51:06
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére