Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Száguldás, benzingőz, verdák: elindult legújabb akciónk!

1317
A nyár tökéletes évszak arra, hogy alaposan belemélyedj egy vagy több autóversenyzős játékba. Egyre jobb köröket futni, hihetetlen sebességgel száguldani a végeláthatatlan aszfaltcsíkokon, szinte már érezni a menetszélt a komolyabb előzések előtt és a veszélyesebb kanyarokban: egy igazi autóversenyzős játék rajongója ennél jobbat nem is kívánna! Most néhány különleges ajánlattal várunk Téged: a központi téma a száguldás és a versenyzés!

>> Tíz autóversenyzős játékot is kedvező áron kínálunk ezen a héten, amelyek mind-mind minőségi szórakoztatást tudnak kínálni Neked, és tényleg csak egy dolgot kérnek cserébe: szeress száguldozni a négykerekű (vagy kétkerekű) járművekkel az aszfalton! Az első páros rögtön a DIRT 3 és a DIRT SHOWDOWN - míg az előbbi az árkád jellegű autóversenyzés csúcsát képviseli, addig az utóbbi nem kevésbé izgalmas irányba indult el, amely inkább áll közel a roncsderbikhez, mint a hagyományos versenyzéshez. Ha már négy betűs játékokról beszélünk, nem hagyhatjuk ki a GRID 2-t sem, ami az idei tavasz egyik legjobb játékának számít!>> A nem feltétlenül hétköznapi versenyjátékokat most két játék is képviseli. Elsőként itt van a LITTLE BIG PLANET KARTING, ami kortól, nemtől, és hangulattól függetlenül képes szórakoztató formában tálalni ezt az igen precíz, versengésre és versenyzésre építő műfajt. Vagy itt van a másik akciós játék a fiatalabbak számára, a Disney-féle CARS 2 - a Verdák mozifilmre építő játék meglepően jól sikerült!

>> Térjünk vissza gyorsan a realizmushoz: itt van például a FORZA MOTORSPORT 3 ULTIMATE COLLECTION, ami a Forza Motorsport 3 legjobb, legteljesebb formáját hozza. Ha nem akarsz sokat költeni a játékra, de szeretnél kiemelkedő minőséget és tartalmat kapni a pénzedért cserébe, akkor ez verhetetlen ajánlatnak igérkezik! Vagy itt van például a WRC 3, ami inkább a rallisportok kedvelőinek tud felejthetetlen órákat, éjszakákat (vagy épp nappalokat, ha bírod ezt a hőséget) okozni!>> Egy jó autóverseny nem az igazi a csúcsminőségű verdák nélkül! Ebben a műfajban pedig szinte verhetetlen a NEED FOR SPEED, ha a kocsikról van szó: mostani akciónkban a NEED FOR SPEED: THE RUN című részt vettük elő, amelyben megállni több szempontból sem ajánlott - ellenben végig csodálhatod a döbbenetesen szép járgányodat, és persze a tájat. Szintén a dögös luxuskocsik nagy használója a veterán, de még mindig igen minőségű PROJECT GOTHAM RACING 4 is - ezt a játékot grafikailag és élmény szempontjából még most, több mint öt évvel a megjelenés után is simán elő lehet venni, és szórakoztató menetek egész sorát nyújtja!

Akciónk július huszonnyolcadikáig érvényes!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-23 16:01:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére