Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Magyar felirattal érkezik az Assassins Creed IV és a Watch Dogs!

2044
Örömteli hírrel kezdhetjük a mai napot, hiszen nem egy, de rögtön két igen nagy horderejű videojáték kap magyar feliratot, ami az idegen nyelvtudás nélküli játékosok számára is sokkal élvezetesebbé tudja tenni a történet-alapú, sok-sok párbeszédet és küldetést tartalmazó játékokat.

Az első érintett játék az Assassin's Creed IV: Black Flag, ami a legújabb számozott rész a Ubisoft legendás, igen magas minőséget képviselő sorozatából. Az Assassin's Creed IV: Black Flaggel kapcsolatban megtudhatsz mindent a játékok adatalapján - a lényeg, hogy az összes konzolos és pécés verzióban lesz magyar felirat!
Egy másik Ubisoft-játék is érintett a magyarításban: az idei ősz egyik legizgalmasabb játékáról, a Watch Dogs-ról van szó! A Watch Dogs egy sandbox-jellegű akció-kaland játék, hackeléssel, lopakodással és persze lövöldözéssel, hatalmas méretekkel és megannyi küldetéssel. A Ubisoft tervei szerint egy teljesen új széria nő majd ki a Watch Dogsból, a kaland kezdetét pedig minden platformon magyar felirattal élheted majd át!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-04 11:32:02

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére