Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Magyar felirattal érkezik az Assassins Creed IV és a Watch Dogs!

2288
Örömteli hírrel kezdhetjük a mai napot, hiszen nem egy, de rögtön két igen nagy horderejű videojáték kap magyar feliratot, ami az idegen nyelvtudás nélküli játékosok számára is sokkal élvezetesebbé tudja tenni a történet-alapú, sok-sok párbeszédet és küldetést tartalmazó játékokat.

Az első érintett játék az Assassin's Creed IV: Black Flag, ami a legújabb számozott rész a Ubisoft legendás, igen magas minőséget képviselő sorozatából. Az Assassin's Creed IV: Black Flaggel kapcsolatban megtudhatsz mindent a játékok adatalapján - a lényeg, hogy az összes konzolos és pécés verzióban lesz magyar felirat!
Egy másik Ubisoft-játék is érintett a magyarításban: az idei ősz egyik legizgalmasabb játékáról, a Watch Dogs-ról van szó! A Watch Dogs egy sandbox-jellegű akció-kaland játék, hackeléssel, lopakodással és persze lövöldözéssel, hatalmas méretekkel és megannyi küldetéssel. A Ubisoft tervei szerint egy teljesen új széria nő majd ki a Watch Dogsból, a kaland kezdetét pedig minden platformon magyar felirattal élheted majd át!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-04 11:32:02
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére