Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed Origins vásárlás - fejtsd meg Egyiptom ősi rejtélyeit!

897

assassins_creed_origins_vasarlas_elorendeles_08

Merülj el az ókori Egyiptom színpompás világába az Assassin's Creed Origins segítségével, melyet számtalan izgalmas kiadásban és ajándék DLC-kkel vásárolhatsz meg a készlet erejéig!


assassins_creed_origins_vasarlas_elorendeles_04

Az Assassin's Creed sorozat mindig is híres volt arról, hogy érdefeszítő módon tudta tálalni a játékok alapjául szolgáló történelmi korszakokat, az Assassin's Creed Origins-nek azonban még az eddigiekre is sikerült rápakolnia egy lapáttal, hiszen a játék az ókori Egyiptom videojátékokban szinte sosem látott világába repít vissza.

Ez a különleges időutazás lehetőséget ad arra, hogy teljesen szabadon felfedezz egy eddig csak a történelemkönyvek lapjairól ismert világot, a forró sivatagoktól a dús oázisokon át egészen a forgalmas városokig - csakis rajtad áll, hogy milyen tempóban és stílusban haladsz előre a játékban. Bayek, az új főszereplő rendelkezik egy igazán különleges segítőtárssal, a Senu névre hallgató sólyommal, aki számtalan új lehetőséget nyit meg a játékban, hiszen így a felderítés és az ellenségek helyzetének kifürkészése lényegesen könnyebbé válik.

Egyiptomi ősi legendái a játékban a szemed előtt elevenednek meg: fejtsd meg a piramisok rejtélyét, számolj le a templomosokkal és találj meg elrejtett kincseket, az Assassin's Creed Origins sosem alvó világában! A játékot számtalan izgalmas kiadásban vásárolhatod nálunk, a Standard, Deluxe, Gold és God kiadásokat pedig akár különleges Assassin's Creed relikviákkal is beszerezheted, ráadásul akármelyik verziót is válaszd, a készlet erejéig a Tribal Pack DLC csomag mindenképpen a tiéd lesz, a Deluxe kiadásra leggyorsabban lecsapó vásárlók pedig emellé a Secret of the First Pyramyds DLC-t is megkapják!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-10-26 14:28:27

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére