Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent az Assassin's Creed Chronicles!

957

A Ubisoft nagy sikerű sorozata egészen új, különleges oldaláról mutatkozik meg: az Assassin's Creed Chronicles három izgalmas korszakon vezet keresztül, és egyedi, két és fél dimenziós megjelenítéséhez igazodó játékmenetének köszönhetően újabb emlékezetes kalandokban lesz részed - a trió az Assassin's Creed univerzumának sosem látott helyszíneire kalauzol!

Az Assassin's Creed Chronicles PC-re, PS4-re és Xbox One-ra már megvásárolható üzletünkben, a Playstation Vita tulajok pedig április elején vethetik magukat a hordozható kalandokba!


>> ASSASSIN'S CREED CHRONICLES VÁSÁRLÁS


A három epizód valóban különleges korszakokba repít! Az AC China során a legendás Ezio Auditore tanítványaként kell a kínai Testvériséget hamvaiból újraélesztened; az AC India történetében a Szikh Birodalom és a Kelet-Indiai Társaság közti konfliktusba csöppensz; az 1918-ban játszódó AC Russia kalandjaiban a cári család belügyei is képbe kerülnek. Kifejezetten izgalmas hármasról van tehát szó, ahogy a sorozatban már megszokhattad, ismét korhű, a valós eseményekhez ügyesen kapcsolódó eseményeik részesévé válhatsz!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-01-11 18:21:42
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére