Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Assassin's Creed IV Black Flag előrendelés, egy rakás előrendelői ajándékkal!

20102
Új korszak kezdődik az Assassin's Creed sorozat történetében. Az idén ősszel megjelenő Assassin's Cred IV: Black Flag a tizenhetedik századba, a Kalózok Aranykorába utaztat el téged: a Karib-Tenger csodái csak Rád várnak! Elfelejtett kincsek nyomára bukkanhatsz, megküzdhetsz a rendfenntartókkal - és persze a riválisokkal -, és közben folytatódhat a Templomosok és az Assassinok szinte már időtlennek mondható háborúja is!

ASSASSIN'S CREED IV SPECIAL EDITION MEGRENDELÉS, MEGJELENÉS, FONTOS INFÓK

A játék már megjelent, kapható üzletünkben!
Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, akkor kattints valamelyik adatlapra, ahol bővebb ismertetővel várunk!
Az ACIV: Black Flag magyar felirattal is rendelkezik!
Assassins Creed 4 Black Flag előrendelés


  • Az Assassin's Creed IV: Black Flag az eddigi legnagyobb Assassin's Creed játék, amiben a dinamikus csaták mellett hajózás, halászat, vadászat, kinccsvadászat egyaránt szerepel majd - az Assassin's Creed történetében az eddigi legszebb grafikával!

  • Ezúttal sem maradnak ki a többjátékos módok sem - a végigjátszás és az összes titok felfedezése után tehát további kalandok várnak majd Rád!

Ha a gyűjtők közé tartozol, akkor több különleges kiadással is vár Rád az Assassin's Creed IV: Black Flag! Az AC4 a gyűjtőknek ezúttal két kiadással készült: az első az AC4: Black Flag Skull Edition, a másik pedig az AC4: Black Flag Buccaneer Edition. Előbbi fémdobozt, soundtracket, artbookot is tartalmaz a játék mellett - utóbbi pedig a maximális tartalom jegyében készült, hiszen a játék főszereplőjéről, Edward Kenway kapitányról 46 centis figurát tartalmaz  - hogy az egyedi csomagolásról ne is beszéljünk. Gyorsan csapj le ezekre, hiszen limitált példányszámú kiadásokról van szó!
Assassins Creed IV Black Flag gyujtoi kiadás


Belekóstolnál az Assassin's Creed IV pompás játékmenetébe? Akkor nézd meg a legújabb, negyed órás gameplay videót, ami a változatosság kedvéért most a PlayStation 4-en fut:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-07-25 15:40:17
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére