Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Arcadia: Előre a múltba!

1272


Első alkalommal kerül megrendezésre az ARCADIA nemzetközi játéktermi kiállítás!

Érdemes beírni a naptárba, sőt, már most megvenni a jegyet a Konzolok Szervizénél! November 18. és 20. között a Dürer Rendezvényházban kerül sor az Arcadia nemzetközi nosztalgia játéktermi kiállításra.

Az eseményen körülbelül 200 gép próbálható majd ki a játéktermek fénykorából (arcade videó és játék automaták és flipperek szabad játékra állítva, valamint a korszak konzolos és számítógépes játékai), ezeken felül itt lesznek majd az elmúlt évtizedek népszerű asztali arcade videó, valamint kvarcjátékai is.
Az interaktív kiállítás főbb alapértékei a következőkben foglalhatók össze:


  Szenvedély: felkutatni, gyűjteni és bemutatni a legjobb, legnépszerűbb, vagy éppen legritkább arcade, vagy asztali videó és kvarcjátékokat az elmúlt évtizedekből. Ez jellemzi a rendezvényen kiállítókat, akik Magyarország és Közép-Európa kiemelkedő flipper és játéktermi múzeumait, nosztalgia játék gyűjteményeit képviselik.

  Minőség: az ARCADIA kiállítói közül a csehországi Arcade Hry (Európa legnagyobb arcade videójáték múzeuma), vagy a Budapesti Flippermúzeum ma már külföldről is nagyszámú látogatót vonzanak. A kiemelkedő minőségre való törekvésnek köszönhetően ezek az állandó kiállítások a vendégektől csakúgy, mint a helyi és nemzetközi sajtótól, folyamatosan a legjobb értékeléseket kapják. Szintén a kompromisszummentes minőség iránti elkötelezettség jellemzi az Altar Furniture https://altars.co/ különleges high-end arcade bútordarabjait is, amelyek közül néhány darab szintén megcsodálható lesz a kiállításon.

  Nemzetköziség: Az esemény hazánkban a legnagyobb, játéktermi és egyéb nosztalgia játékgépeket felvonultató kiállítás lesz. A Budapesti Flippermúzeumon kívül az említett prágai videó arcade játékmúzeum és a krakkói flippermúzeum, valamint hazai gyűjtők is megjelennek majd gépeikkel (köztük itt lesz például a Guru szaklapból SakManként megismert Szakács Gábor is, aki mára a nosztalgikus hobbiszámítógépek és konzolok, kvarcjátékok megkerülhetetlen hazai személyiségévé nőtte ki magát remek kiállításaival. Mindeközben 17 ország versenyzőinek részvételével zártkörű nemzetközi flipperverseny zajlik majd a 2 kisebb teremben, melynek döntőjét egy monitoron keresztül a látogatók is követhetik majd.

A jegyek elővételben (augusztusig kedvezményes áron) már kaphatók a Konzolok Szervizénél

>> Az esemény Facebook oldalát, és a további infókat ITT megtalálhatod !


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-07-15 17:14:05
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére